21 Ağustos 2013 Çarşamba

SunExpress kış sezonu ucuz uçak bileti kampanyası

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress bu kış iç hatlarda 15 noktaya haftada 280, dıi hatlarda 37 noktaya haftada 328 sefer ile hem  iç hatlarda hem de dış hatlarda kış sezonunu açtı. SunExpress'in sitesinde yayınladığı basın bildirisine göre kış sezonunda tarifeli olarak 41 destinasyonda 50 noktaya haftada toplam 608 uçuş gerçekleştirecek olan SunExpress, charter uçuşlarıyla beraber 58 destinasyona uçacak.

İç hatları seferlerini açarken aynı zamanda “İn-dir-dik” adlı bir kampanya başlatan SunExpress ucuz uçak bileti arayanlara oldukça indirimli fiyatlar sunuyor:  1 Eylül 2013’e kadar seçili hatlarda bilet alanlar 01 Kasım 2013 – 29 Mart 2014 tarihleri arasında 25.99 TL’den başlayan fiyatlarla uçabilecek.

SunExpress geçen Kasım ayında İzmir'i aktarma merkesi olarak kullanmaya başladı. Bu yaz İzmir’den başlattığı dış hatlarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ise Lefkoşa’ya ve iç hatlarda Batman uçuşlarına devam edecek olan SunExpress, Lefkoşa’ya olan uçuş sayısını hatada 2’den 4’e çıkarıyor. İç hatlarda ise şirket İzmir - Antalya sefer sayının haftada 16’dan 18’e, İzmir- Sabiha Gökçen arasındaki sefer sayısını da haftada 13’ten 18’e çıkaracak.

Antalya’da ise Diyarbakır uçuşlarını haftada 5’ten 7’ye, Van uçuşlarını da haftada 4’ten 5’e çıkarılıyor. Yurt dışında ise, turizm taşımacılığı alanında tartışmasız üstünlüğünü sürdüren SunExpress, Antalya’dan sonra Alanya Gazipaşa Havaalanı’ndan Almanya’nın üç kenti,  Frankfurt, Düsseldorf ve Leipzig/Halle’ye bu kış uçuş başlatıyor.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın,  SunExpress’in hem Türkiye’de hem Almanya’da operasyonlarını güçlendirmeye devam ettiğini belirterek, “İç hatlarda İzmir ve Antalya’dan uçtuğumuz noktalarda frekans artışı ile operasyonlarımızı güçlendiriyoruz. Dış hatlarda ise turizm taşımacılığına yönelik çalışmalarımız artarak devam ediyor. 23013-14 sezonunda SunExpress Alman tur operatörlerinin en fazla tercih ettiği havayolu oldu. Ayrıca, tur operatörü FTI ile yaptığımız anlaşma ile İzmir üzerinden Salalah’a Eylül’den itibaren uçmaya başlıyoruz. Bu anlaşma ile aktarma merkezimiz olan İzmir’i daha fazla güçlendirmiş olacağız” dedi.

SunExpress
Aydın, İzmir ve Antalya’yı yeni sürprizler beklediğini belirterek, “2014 yaz sezonunda İzmir başta olmak üzere,  Avrupa ve Ortadoğu’da yeni destinasyonlar içim çalışmalarımız hızla devam ediyor. Pazar lideri olduğumuz İzmir ve Antalya'da yeni sürprizlerimizi yakında açıklayacağız.”

Antalya merkezli SunExpress Boeing 737-700 ve Boeing 737-800 tipi uçaklarla yurt içinde İstanbul, Bursa, İzmir, Adana, Gaziantep, Kayseri, Sivas, Samsun, Erzincan, Trabzon, Erzurum, Kars ve Van'a uçuyor.

1 yorum:

  1. Sunexpress Hava Yolları iletişim bilgileri ile uçak biletlerinizi hızlı bir şekilde almanın keyfini sürebilirsiniz. Günümüzde artık seyahatlerimizi hızlı ve güvenli olarak gerçekleştirmek için hava yolları tarafından düzenlenen uçak seferlerini tercih etmekteyiz. Hava yolları ile seyahat etmek içinse uçak bileti alma işlemlerini gerçekleştirmek gerekmektedir. Sunexpress İletişim

    YanıtlaSil