17 Ocak 2014 Cuma

Ebru Şancı'ya Playboy'dan teklif

Ünlü ve seksi manken Ebru Şancı Playboy'dan teklif almış. Ama hemen aklınıza gelen soyunma ve çıplak poz verme teklifi değil. Adı futbol dünyasıyla en çok anılan manken Ebru Şancı Playboyun ortağı işadamı olan Jimmy Esebeğ’dan Türkiye’ye sokmayı planladıkları playboy’un ürünü elektronik sigaranın marka yüzü olması için teklif aldı.

16 yaşından beridir mankenlik yapan ve 2010 yılına kadar New York'ta mankenlik yaptıktan sonra yurda kesin dönüş yapan 1983 İstanbul doğumlu Ebru Şancı FHM Türkiye magazininde '100 Sexiest Women In The World' listesinde yer aldı.

Ebru Şancı’nın aşk defteri oldukça kabarık ve oldukça medyatik bir güzel. Şancı, futbolcular Amaral, Elvir Baliç, Cihan Haspolatlı, Serhat Akın, Yusuf Şimşek’le aşk yaşamıştı. Ünlü mankenin aşk yaşadığı isimler arasında Kaddafi’nin oğlu Saif Kaddafi, İdo Tatlıses oyuncu Önder Açıkbaş ve siyasetçi Ahmet Kutalmış Türkeş de bulunuyor.

2011'deki meşhur fuhuş operasyonunda ifadesine başvurulan Ebru Şancı o zaman yaptığı "Benim tarifem yoktur. Ben fuhuş yapmam. Arkadaşlar aracılığıyla tanışmış olduğum kişilerle sevgili hayatı yaşarım. Bir süre boyunca da ev kirası ve benzeri ihtiyaçlarımı bu arkadaşlarım karşılar. Sevgililerimle kendi adresimde birlikte olmam. Tatil kentlerine gideriz. Kulüplere gider, eğleniriz. Otellere gideriz." gibi dobra bir açıklama yapmıştı.

Ebru Şancı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder