21 Eylül 2013 Cumartesi

Behzat Ç Ankara Yanıyor Fragmanı

Türk Televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en iyi ve sevilen dizisi Behzat Ç maalesef 3. sezonu ile ekranlara veda etmek zorunda kaldı. Fakat Behzat Ç ve arkadaşları sinema salonlarında hayranları ile buluşmaya devam edecekler.

Behzat Ç Ankara Yanıyor filmi 1 Kasım 2013 tarihinde vizyona giriyor. Yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı film ilk film Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm'ün ardından Behzat Ç serisinde ikinci film. Kadroda yer alacağı duyurulan oyuncular arasında Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu ve Nejat İşler gibi isimler yer alıyor.

Behzat Ç Ankara Yanıyor filminin konusu şu:

"Behzat Ç.’nin yokluğunda Cinayet Büronun başına Himmet adında bir Başkomiser atanmıştır.

İçişleri Bakanının öldürülmesi teşkilatta büyük bir çalkantıya yol açınca Himmet de bunu kendi açısından bir fırsata dönüştürmeye karar verir ve ekibini Terörle Mücadeleye yardımcı olmaya yönlendirir. İçişleri Bakanı öldürülmeden önce Cinayet Büro ekibi Hakkı adında bir bakkalın ve Alman Konsolosluğunda görevli Hans adında bir Almanın cinayeti üzerinde çalışmaktadır.

Alman Hükümeti, cinayete gözlemci olarak Ulrike adında bir polisini görevlendirmiştir. Başkomiser Himmet, bakkal ve Almanın cinayetlerine öncelik vermez. Tahsin de bu cinayetlere bakması için Behzat Ç.’yi geçici olarak göreve çağırmaya karar verir. Ancak Behzat Ç. kararsızdır…"

Filmin fragmanını buradan izleyebilirsiniz:



Behzat Ç Ankara Yanıyor filminin afişi de şöyle:

Behzat Ç Ankara Yanıyor Afişi
Behzat Ç Ankara Yanıyor Afişi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder