Şehrin ekonomisi 2002 yılında iflas edene kadar Mudurnu Tavuk'a bağlıymış. Şirket iflas ettikten sonra çoğu Mudurnu'lu iş bulmak için şehirden göçmüş ve kalanlar da şehri elden geçirip turizm merkezine dönüştürmüşler. Bugün şehrin ekonomisi özellikle haftasonu ve günübirlik gelen turistlere bağlı.
Babas Kaplıcası, Mudurnu'ya 5 km mesafede ve metabolizma hastalıkları ve hafif diyabetliler üzerinde olumlu etkileri olduğu söylenen şifalı bir yer. Yıldırım Beyazıt Camii ve Hamamı şehrin gezilip görülesi yerlerinden. Ayrıca Türkiye'nin en güzel göllerinden Abant Gölü de şehre sadece 20 km uzaklıkta.
Mudurnu |
Hacı Şakirler Konağı
1840 yılında inşaa edilmiş bir konaktan otele dönüştürülen Hacı Şakirler Konağı, Mudurnu'da otantik bir konaklama arayanlar için birebir. Konağın sahipleri ve işletmecileri güleryüzlü ve misafirperver. Yemekler oldukça bonkör ve lezzetli. Mudurnu'da konaklama tavsiyesi arıyorsanız, bunun en önde gelen cevaplarından biri Hacı Şakirler Konağı.
Keyvanlar Konağı
1850'li yıllara ait bir konakta hizmet veren Keyvanlar Konağı, tarih kokan muhtesem bir otel. Yöresel lezzetlerle birlikte sunulan kahvaltı ve yemekler cok lezzetli, Odalar tertemiz, cok rahat ve huzurlu. Konağın geleneksel yapısını yansıtan banyolar ve eşyalar sizi tarihte bir yolculuğa çıkarıyor. Internet güçlü. Mudurnu merkezine yakın bir konumda.
Fuatbeyler Konağı
Sıcacık odaları, temiz ve rahat yatakları, ilgili ve alakalı personeli ile Mudurnu merkezindeki Fuatbeyler Konağı, Mudurnu'da konaklamak için tavsiye edebileceğimiz bir başka mekan.
Mudurnu'daki otellerin daha geniş bir listesi için Mudurnu Otelleri sayfasına bakabilirsiniz. Eğer Mudurnu'da değil Abant'ta kalmak isteseniz, Abant'ta nerede kalınır yazımıza bakabilirsiniz.