4 Temmuz 2020 Cumartesi

Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? - İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)

Eski sevgiliyi geri döndürmek

Bu kitapla ilgileniyorsunuz zira sevgilinizden/eşinizden ayrıldınız daha doğrusu terk edildiniz. Ama onu hala seviyorsunuz ve onun geri dönmesini istiyorsunuz.

Öncelikle şunu söyleyelim yalnız değilsiniz ... Sizden önce sayısız insanın deneyimlediği bir şeyi yaşıyorsunuz ve hissettiği şeyi hissediyorsunuz. İlişkiler konusunda yıllardır tavsiye veren biri olarak bunun bana gelen soruların 70%ini oluşturduğunu söyleyebilirim.

Eski sevgiliniz size nasıl geri dönecek? Bu kitapta size bunun garantili yolunu yani yalan vaadetmiyoruz ama sayısız kere denenmiş ve başarıya ulaşmış bir yöntemi (İletişimi Kes Kuralı - No Contact Rule) kullanmayı öğretiyoruz.

Bu kitapta eski sevgilinizin ayrılık sonrasında sizi özlemesi ve daha sonra sizi araması için neler yapacağınızı, o aradıktan sonra nasıl buluşacağınızı ve buluşmada aşkı yeniden alevlemek için neler yapacağınızı anlatıyoruz. Ama bunlar bu sürecin temel problemleri değiller.

Biz problemin kökenine ineceğiz. Ayrılığınız muhtemelen bir hastalık belirtisi idi, hastalığın kendisi değil. Hastalığın belirtisini değil kendisini iyileştirmeye odaklanarak hem eski sevgilinizin size dönme ihtimalini en üst seviyeye çıkaracağız hem de yeniden başlayan ilişkinizin daha sağlam temeller üzerine oturmasını sağlayacağız.

Bu kitapta öğrenecekleriniz cinsiyetinizden ve cinsel eğiliminizden bağımsız olarak işinize yarar. Yani eski kız arkadaş için de çalışır, eski erkek arkadaş için de. Heteroseksüel ilişki için de çalışır, homoseksüel ilişki için de. Ve yine bu kitapta öğrenecekleriniz eski sevgiliniz, eski nişanlınız ya da eski karınız için de çalışır.

Bu öğrenecekleriniz uygulaması zor şeyler. Sabır ve disiplin kadar duygusal olarak güçlü olmanızı da gerektiriyor. Fakat bir kez neden böyle davranmanız gerektiğini anlarsanız, size gerekli olan sabır ve disiplin için gerekli motivasyonu da kazanacaksınız.

Hadi, daha fazla vakit kaybetmeden, siz daha fazla yanlış adım atmadan başlayalım ve çok geç olmadan eski sevgilinizi size döndürebilecek bu sürece başlayalım.

Kitabı edinmek için tıklayınız.

Anahtar Kelimeler: eski sevgili nasıl geri döner, eski sevgilim mesajlarıma cevap vermiyor, eski sevgilim beni engelledi, eski sevgiliyi stalklamak, eski sevgili ile arkadaş olmak, ayrılık acısı, eski sevgilim beni düşünüyor mu, eski sevgilim beni arayacak mı, eski sevgilinin araması, eski sevgili ile buluşma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder