6 Ocak 2017 Cuma

Yılın en kötü babası adayı : Çocuğu ile metro kapısını bloke eden baba

Tamam, metro trenini son anda kaçırmak, o kapının birkaç saniye farkla yüzünüze kapanmasını izlemek, hele o esnada trene kapağı atabilmiş insanlarla göz göze gekmek hoş bir duygu değil. Ama birçoğumuz bununla başedebilecek kadar duygusal güce sahibiz. Çoğumuz ...

2017 yılında "Yılın Babası" ödülüne adaylığını yakan aşağıdaki Çinli arkadaş, metronun kapısının kapanmasını önlemek içinde çocuğunun olduğu bebek arabasını kullanırken kameraya yakalanmış. Eleman hiç çekinmeden içinde ufacık çocuğu olan arabayı, metronun kapanmakta olan kapısının arasına sıkıştırıyor ve büyük bir başarıya imza atarak trene biniyor.

Haberin kaynağına göre, metro görevlileri bir sonraki durakta adamı indirip sorgulamışlar ama eleman hiçbir cezai yaptırıma maruz kalmadan yoluna devam etmiş. Çin'deki populer sosyal medya sitesinde ise adamın "çocuğun hayatını tehlikeye atmak"tan ceza almamasını eleştiren on binlerce mesaj var.

2017 yılının en kötü babası adayı olan bu vatandaş, 2015 yılında, yine Çin'de, kendi kız bebeğini bir cep telefonu ve motorsiklet almak için satan eleman kadar kötü olmasa da, güçlü bir aday.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder