9 Şubat 2018 Cuma

Mersin'de nerede kalınır?

Mersin, eski adıyla İçel, Türkiye'nin en kalabalık onuncu şehri. Türkiye'nin güneyinde bulunan ve ülkemizin en büyük limanına sahip olan şehir, kültür düzeyi yüksek ve kültürel çalışmalar son derece yoğun olduğu bir yerdir. Türkiye'nin 3 büyükşehirden sonra açılan dördüncü devlet opera ve balesi mevcuttur. Mersin Devlet Opera ve Balesi gösterilerini Mersin Kültür Merkezi'nde sergilemektedir. Ayrıca Mersin'de her yıl Uluslararası Mersin Müzik Festivali(Festival of International Mersin Music) düzenlenmektedir.

Mersin 321 km sahil şeridi ile Türkiye'nin önemli bir sahil kentidir. Mersin kıyılarının yaklaşık 108 km'lik bölümünü doğal kumsallar oluşturmaktadır. Önemli tarihi ve turistik mekanlara sahip olmasıyla turizmde son yıllarda adını sıkça duyurmaya başlamıştır. Alahan Manastırı, Cennet ve Cehennem, Kızkalesi, Ayaş, Yumuktepe, Soli-pompeipolis, Eshab-ı Kehf Mağarası, Anemurium tarihi kalıntıları, Kleopatra Kapısı gibi turizmde ilgi çekici mekanlara ev sahipliği yapmaktadır.

Önemli plajları ise Anamur, Kızkalesi, Susanoğlu ve Ayaştır. Tisan, Taşucu, Narlıkuyu ve Dana Adası ise özellikle yerli turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği bölgelerdir. Yayla turizminde beğenilen ve ilgi çeken yaylalar ise Gözne, Ayvagediği, Soğucak, Fındıkpınarı,Çamlıyayla Namrun ve Sorgun Yaylalarıdır.

Bu yazımızda, Mersin'de nerede kalınır sorusuna, Mersin'in en popüler otellerini listeleyerek cevap vereceğiz.

HiltonSA Otel Mersin
Palmiye Mh. 1225 Sk. No: 1 - MERSİN, Mersin

5 yıldızlı HiltonSA Otel Mersin, Akdeniz manzaralı odaları ve şehir merkezine sadece 5 dakika uzaklığı ile Mersin'de lüks konaklamanın adresi. Pool Barı, deniz manzaralı Zest Barı ve Akdeniz mutfağının lezzetlerini sunan Ichellia Restaurant ile Mersin'in en popüler otellerinden biri olan HiltonSA, harika manzarası, nefis havuzu ve lokasyonu ile konuklarından çok iyi övgüler alıyor.

Divan Mersin - 5 Yıldızlı
Akkent Mh Gazi Mustafa Kemal Bulv No 612 Yenisehir, Mersin

Divan Mersin, bir yerleşim alanı olarak Anadolu’nun en eski tarihine sahip Mersin’de, 5 yıldızlı konforunu şehrin merkezinde sunuyor. Mersin’in sayısız uygarlığın izleriyle zenginleşen geleneği, Divan markasıyla özdeşleşmiş mükemmeliyetçi hizmet ve modern tasarım anlayışı ile Divan Mersin’de buluşuyor. Divan Mersin’de hem iş amacıyla, hem de tatil amacıyla seyahat eden misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış, 126 Deluxe Oda, 22 Standart Oda 20 Executive Corner Süit ve 2 Presidential Süit olmak üzere toplam 170 oda bulunuyor.

Sultaşa Otel - 4 Yıldızlı
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Devlet Su İşleri Karşısı - MERSİN, Mersin

Sultaşa Otel, Mersin şehir merkezine 3 km, Adana Şakir Paşa Havaalanına 60 km, Yenişehir Fuar Alanına yürüme mesafesinde, Forum Alışveriş Merkezine 1 km uzaklıkta yer almaktadır. Otel, 68 misafir odası, 14 connection (bağlantılı) oda, 1 süit oda, 1 engelli odası ile toplam 84 adet odayla hizmet vermektedir. Her mevsime göre ayarlanabilen klima, LCD TV, minibar, çalışma masası, kablosuz internet, banyolarda duş, fön makinesi, dijital emanet kasası, telefon oda özelliklerinden bazılarıdır.

Otel, geniş odaları, harika alışveriş imkanları ve lokasyonu ile öne çıkmaktadır.

Navona Hotel - 4 Yıldızlı
Dumlupinar Mah. G.M.K. Bulvari No:437, Mersin

Navona Hotel, Mersin şehri merkezinde bulunmaktadır ve misafirleri için aynı zamanda ortak kullanım alanlarında ücretsiz kablosuz internet hizmeti sağlamaktadır. Bu otel kütüphane ve 24 saat iş merkezi olanakları sunmaktadır.  Navona Hotel, misafirlerine keyifli bir konaklama fırsatı sağlamak için tüm gereksinimler ile donatılmış 70 oda sunmaktadır.

Mersin Sahil Martı Otel - 4 Yıldızlı
Akdeniz Mh. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, No: 825/A, Mezitli - MERSİN

Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile huzuru, konforu arayanların ortak noktası olan otel, keyifli bir tatil geçirmek isteyenleri bekliyor. Otel lobisi, isterseniz sabah kahvenizi içebileceğiniz, isterseniz de iş görüşmelerinizi gerçekleştirebileceğiniz ortamıyla, klasik karşılama hizmetlerinden çok daha fazlasını sizlere sunuyor.

Otel, temiz odaları, lezzetli kadrosu ve harika servisi ile öne çıkmaktadır.

Atlıhan Otel - 4 Yıldızlı
Bahçe Mh. İstiklal Cd. No:138 - MERSİN, Mersin Şehir Merkezi, Mersin

Mersin Tren İstasyonu bölgesine 20 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde yer alan Atlıhan Otel, Mersin merkezini ziyaret etmek isteyen konuklar için ideal bir başlangıç noktasıdır. Bu otel, şehir merkezinde bulunmaktadır.  Sigara içilmeyen bu otel, misafirleri için bahçe, ortak kullanım alanlarında ücretsiz kablosuz internet ve birbiriyle bağlantılı odalar gibi olanaklardan oluşan opsiyonlar sunmaktadır. Otel, seyahat ederken sağlık ve güzellik konusunda ilgili olan misafirlerine, fitness tesisleri sunduğunu bildirmekten mutluluk duymaktadır. Otelin birden fazla dil bilen personeli, Mersin şehrini ziyaretinizde yerel bilgileri sunmak için mutluluk duyacaklardır.

Otel harika kadrosu, harika lokasyonu ve geniş odaları ile müşteri beğenisi kazanmaktadır.

Upart Home
Ciftlikkoy Mah. Istemihan Talay Caddesi 3266 Sok.No:1 Yenisehir Mersin, Mersin

Upart Home, Mersin şehrinin merkezinde konumlanmaktadır ve misafirleri için aynı zamanda ortak kullanım alanlarında ücretsiz kablosuz internet olanağı sunmaktadır.

Mülk bünyesindeki daireler odada yemek masası, özel banyo ve küçük mutfak bulundurmaktadır. Ücretsiz kahve ve çay bulunduran daireler, ayrıca misafirlere kendi odalarının konforunda taze bir kahve yapmanın keyfini de sunmaktadır. Dairelerdeki hizmetlerin arasında kanape, düz ekran TV ve odada gömme dolap imkanları da bulunmaktadır.

Mersin otellerinin tam bir listesi ve karşılaştırmalı otel oda fiyatları için, Mersin otelleri sayfasına bakabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Your Affiliate Money Making Machine is waiting -

    And making money with it is as simple as 1--2--3!

    Here is how it all works...

    STEP 1. Tell the system what affiliate products you intend to promote
    STEP 2. Add some PUSH BUTTON TRAFFIC (it LITERALLY takes 2 minutes)
    STEP 3. See how the system grow your list and sell your affiliate products all on it's own!

    Do you want to start making profits??

    Click here to activate the system

    YanıtlaSil