26 Haziran 2013 Çarşamba

Türk Havayolları Lüksemburg İstanbul uçuşlarına başladı

Türk Havayolları 25 Haziran'dan itibaren haftanın 4 günü İstanbul'dan Lüksemburg'a uçmaya başladı. Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri yapılacak İstanbul- Lüksemburg uçuşları bu küçük Batı Avrupa Devletini 103. ülke ve 234. varış noktası olarak Türk Havayolları ağına bağlıyor.

Lüksemburg ya da resmî adıyla Lüksemburg Büyük Dükalığı,  Batı Avrupa'da Almanya, Belçika ve Fransa ile çevrili denize kıyısı olmayan küçük bir devlet. oldukça gelişmiş bir ekonomiye sahip bu ülke son yıllarda dünyanın önemli finans merkezlerinden biri haline geldi.

İstanbul'dan Lüksemburg'a uçuşlar İstanbul'dan Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 09:15'te hareket edecek ve Lüksemburg'a saat saat 11:45'te varacak. Lüksemburg'dan 12:45'te kalkacak olan dönüş uçuşu ise İstanbul'a 17:00'de varacak.

Bu yeni hatta fiyatlar, hattın tanıtımı için kısa süreliğine 99 Avrodan başlayacak (vergiler ve harçlar dahil). Ayrıca uçuşların ilk 6 ayında Miles&Smiles üyeleri uöuş için gerekli millerde yüzde 25 indirimden yararlanabilecekler.

Türk Havayolları İstanbul - Lüksemburg uçuşları
Türk Havayolları İstanbul - Lüksemburg uçuşlarına başladı.
Türk Havayolları uçuş ağını hızlı bir şekilde genişletiyor. Sadece geçen ay Avrupa'da Fransa'nın Marsilya, Romanya'nın Köstence, Estonya'nın Talin ve Litvanya'nın Vilnius şehirlerini uçuş noktalarına ekleyen şirket, bu ay Skytrax World Airline Awards tarafından "Avrupa'nın En İyi", “Güney Avrupa'nın En İyi" ve "En İyi business class catering sağlayan havayolu şirketi” seçildi.

Flight No.DaysDepartureArrival
TK1353Tuesday, Wednesday, Friday, SundayIstanbul09:15 Lüksemburg11:45
TK1354Tuesday, Wednesday, Friday, SundayLüksemburg12:45Istanbul17:00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder