26 Mayıs 2017 Cuma

Youtube MP3 Dönüştürücüsü - greenmp3

Amerika merkezli video barındırma ve paylaşım sitesi YouTube, günümüzün en popüler medya kaynaklarından biri. 3 eski PayPal çalışanı tarafından 2005 yılında kurulan YouTube önceleri amatör ve küçük videoların paylaşıldığı site, teknolojinin ve sosyal medyanın gelişmesi ve aynı zamanda da internet erişim hızının artması ile bugün dünyanın en önemli müzik, video ve eğlence sitesi haline geldi. Burada artık bolca amatör videonun yanında, profestonel sanatçıların eserlerini de bulmak mümkün.

Bugün YouTube özellikle genç nesil için televizyonun yerini almış durumda. Aynı zamanda YouTube genç nesil için önemli bir müzik kaynağı. Fakat içeriği video olan ve izlemek için hızlı bir bağlantıya ihtiyacı olan YouTube’u yolda iken kullanmak pek pratik değil. Aynı zamanda tekrar tekrar izlenen videoları (mesela müzik parçalarını) sürekli internetten izlemek de bağlantınız ve varsa veri kotanız için sağlıklı değil.

Bu durumda tercih edilen en popüler yol, YouTube içeriğini mp3’e çevirmek. Bildiğiniz gibi mp3, ses dosyalarını paylaşmak için kullanılan en popüler format. Mp3 sıkıştırılmış ses dosyası olduğu için çok yer kaplamıyor ve günümüzde sıkıştırılmamış dosya biçimleri ile arasında ciddi bir kalite farkı bulunmuyor. Görüntü ihtiyacı olmayan YouTube içeriğini (şarkılar, söyleşiler, tartışma programları, audio kitaplar) mp3’e çevirmek çok da zor değil. Bunu yapan MP3 dönüştürücüleri mevcut. Bu siteleri kullanarak İndirdiğiniz mp3 dosyaları ise bugün kullanımda olan tüm akıllı telefonlarda, tabletlerde ve hatta araçlardaki müzikçalarlarda kolayca dinlenebilir. Ben örneğin bu şekilde indirdiğim dosyaları araç trafiğinde iken ya da metroda seyahat ederken kolayca dinleyebiliyorum.

Kısaca, son zamanlarda oldukça popüler olan YouTube MP3 dönüştürücüleri sıklıkla kullanma ihtiyacı hissetiğiniz birşey. Fakat hangi dönüştürücüyü kullanmalısınız? Piyasadaki online dönüştürücülerin büyük kısmı karmaşık arayüzlere sahip ve dil olarak İngilizce kullanan siteler. Bunlarda nereye basacağınızı, nasıl dönüştürme yapacağınızı bulmanız zor. Daha da kötüsü, birçok site ordan burden saçma sapan (hatta bazı zamanlarda iş ortamı için güvenli olmayan) reklamlar açıyor ya da daha kötüsü sizi otomatik olarak istemediğiniz ve güvensiz sayfalara yönlendiriyor.

Piyasada ücretsiz, güvenilir, Türkçe, kaliteli çıktı veren ve hızlı bir site bulmak zor ama imkansız değil. Bizim bu özelliklere sahip olarak tavsiye edeceğimiz site 2016 Kasım ayından beridir faaliyette olan greenmp3 Youtube MP3 Dönüştürücü. Greenmp3 ile beğendiğiniz şarkıları, söyleşileri, tartışma programlarını, hatta audio kitapları YouTube’dan kolayca ve hızlıca indirebilirsiniz. greenmp3.com/tr/ adresinden kolayca bu ücretsiz, online YouTube dönüştürücüsü, diğer birçok dönüşürücünün aksine Türkçe desteğine ve basit bir arayüze sahip.  Kullanımı da oldukça kolay.

YouTube MP3 dönüştürücüsü
Eğer ücretsiz, güvenilir, Türkçe, kaliteli çıktı veren ve hızlı bir YouTube MP3 Dönüştürücü arıyorsanız, greenmp3 bulabileceğiniz en iyi alternatif.
Eğer özellikle amacınız kaliteli müzik dinlemek ise, YouTube MP3 dönüştürücüsü olarak, oldukça iyi ses kalitesi ile öne çıkan greenmp3’ü kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Greenmp3 dönüştürücü güvenilirlik, hız, kolay tasarım ve uyumluluk gibi sayısız avantaj sunuyor. Bu dönüştürücünün öne çıkan avantajlarından biri de yükleme hızı. Sitenin sunucuları dünyanın en hızlı yükleme süresini sunuyor.
  • İndirmek istediğiniz YouTube linkini kopyalıyorsunuz.
  • Linki içinde “YouTube Linkini Girin” yazan kutuya yapıştırıyorsunuz (yukarıdaki ekran görüntüsünde görebilirsiniz bu kutuyu).
  • MP3 Dönüştür butonuna basıyorsunuz.
  • Karşınıza çıkacak ekrandaki İndir butonuna basıyorsunuz (dönüştürdüğünüz videonun uzunluğuna göre indir butonunun gelişi bir süre alabilir). Bu butona bastığınızda, videodan dönüştürülmüş mp3 dosyanız bilgisayarınıza iniyor.

Greenmp3, tüm cihazlarla uyumlu çalışan bir mp3 dönüştürücüsü. Yani bu dönüştürme işlemini bilgisayarınızda yapıp sonra mp3 dosyasını akıllı telefonunuza aktarmak yerine, yukarıdaki işlemleri direk cihazınızda yapabilirsiniz. Safari, Mozilla, Opera, Chrome ya da Internet Explorer tarayıcınız ile site pürüzsüz bir uyum içinde çalışıyor.

1 yorum: