30 Nisan 2013 Salı

En iyi on ucuz Bangkok Oteli

Bangkok'ta ucuz otel bulmak kolay ama ucuz ve iyi bir otel bulmak bir miktar araştırma gerektiriyor. Bangkok ile ilgili çeşitli bilgilerin bulunduğu bangkok.com böyle bir araştırmayı sizin için yapmış ve en iyi 10 ucuz Bangkok otelini sıralamış. Liste otellerden ve hostellerden oluşmakla beraber Bangkok.com listeyi hazırlarken sadece fiyata odaklanmamış. Otelin sunduğu imkanlar ve rahatlığı (örneğin yüzme havuzu, Wi-Fi), iç tasarımı ve de lokasyonu gibi bir oteli iyi yapan temel özelliklerini de göz önüne almışlar.

1- Imm Fusion Sukhumvit

En iyi 10 ucuz Bangkok oteli listesinin başında Sukhumvit'te bulunan 168 odeli Im Fusion Sukhumvit adlı bu ilginç butik otel var. On Nut Skytrain İstasyonundan ve Tesco alışveriş merkezinden yürüyüş mesafesi uzaklıktaki avantajlı konumunun yanında, artistik, bir çeşit büyülü bin bir gece masalları havasında Cezayir temalı iç mekan tasarımı ile de öne çıkan otel, spor salonu, SPA, yüzme havuzu, odalarda bedava WI-FI ve iş merkezi gibi olanakları ile de Bangkok'ta düşük fiyatlı en iyi otel olarak listeye girmiş.

Imm Fusion Sukhumvit
Bu Bangkok otelinde fiyatlar gecesi 28 Amerikan Doları'ndan başlıyor ama biraz konfor istiyorsanız bu fiyattaki kibrit kutularından ziyade biraz daha pahalı ama büyük odalardan seçin. Otelde kalmış insanların izlenimleri burada..

2 - Take A Nap Hostel

Bangkok Silom muhitinde bulunan Take A Nap Hotel aslında otel, hostel karışımı bir müessese. Koğuşlarda tek kişilik yataklardan çift kişilik odalara kadar geniş bir yelpazede konaklama imkanı sunan bu otel hem sırt çantası ile gezen bütçesi dar turistlere hem de ucuz konaklama arayanlara hitap ediyor. Otel  Rama 4 Road üzerinde Suriwongse Junction'da ve de Samyan MRT (Metro) istasyonu ve Saladaeng BTS (skytrain) istasyonuna yürüyüi mesafesi uzaklıkta.

Take A Nap Hotel
Take A Nap Hotel'de fiyatlar 32 Amerikan Dolarından başlıyor. Otelde kalmış insanların izlenimleri burada.

3 - Baiyoke Boutique Hotel
Baiyoke Boutique Hotel Bangkok'un en uygun fiyatlı alışveriş mekanları olan Pratunam Market, Platinum Mall, the Baiyoke Garment Centre, ve Indra Mallis gibi yerlere yakın ucuz bir otel. Fyatların  gecesi 44 dolardan başladığı Baiyoke Boutique Hotel ile ilgili otel değerlendirmelerine buradan bakabilirsiniz..

Baiyoke Boutique Hotel

4 - Rambuttri Village Inn
Rambuttri Village Inn ilginç bir otel. Bir kere fotoğraflarda göründüğü gibi kaliteli değil ama bu listeye dördüncü sıradan girecek kadar kaliteli. Bangkok'un meşhur sırt çantalı gezgin mekanı Khaosan Road civarında olan bu otel aynı zamanda Bangkok'un Tarihi Şehri içinde. Büyük Saray (Grand Palace), Temple of the Zümrüt Buda Tapınağı, Alaca Karanlık Tapınağı (Temple of Dawn) gibi mekanlar ayağınızın altında kısacası. Khaosan Road gibi bir beleşçi mekanında olduğundan yeme içme de ucuz. Amma velakin bu mekandan tur, otobüs falan ayarlamayın.

Rambuttri Village Inn
5 - Regent Suvarnabhumi
144 odalı Regent Suvarnabhumi Hotel Bangkok'un Suvarnabhumi Uluslararası Havalimanından 10 dakika taksi mesafesinde transit yolcular için ideal bir otel. İlginizi çekerse otelden havaalanının iniş pisti net görünüyor.

   
Rambuttri Village Inn
Fiyatların gecesi  24 dolardan başladığı Regent Suvarnabhumi ile ilgili otelde kalmış misafirlerin yorumları için..

6 - Lub d Bangkok - Siam Square

Lub d Bangkok Siam Square Hostel Siam Square'de BTS National Stadium, Bangkok Art and Culture Centre, Bangkok Art & Culture Centre civarında.

7 - Unico Express
Unico Express @ Sukhumvit - Bangkok Sukhumvit Road üzerinde MRT Phetchaburi, NANA BTS Station gibi toplu taşıma aracı istasyonlarına 10 dakika mesafede. Bangkok'un ana alışveriş mekanları olan Emporium, Paragon, Siam Discovery, ve MBK'ya yakın olmak isteyenlere. 

8 - Ibis Bangkok Riverside
Bangkok Nehri kıyısındaki Ibis Bangkok Riverside güzel bir nehir manzarasına ve de BTS Saphan Taksin İstasyonuna çalışan bir servis minibüsüne sahip. Ayrıca nehir taksi ile Taksin Pier sadece 10 dakika.

9 - Buddy Boutique Inn
Khaosan'da bulunan Buddy Boutique Inn, Bangkok'un tarihi merkezinde The Temple of Emerald Buddha, Royal Grand Palace, The Temple of Reclining Buddha (Wat Pho), The Democracy Monument, Golden Mount ve Rama 8 Bridge görülesi yapılara yürüme mesafesinde. Khaosan Road gece hayatı da cabası.

10 - Lido Millennium Silom Boutique Hotel
Lido Millennium Silom Boutique Hotel yeni bir otel. Bu 3-yıldızlı otel hem turistlere hem de iş gezisinde olanlara hitap edecek şekilde tasarlanmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder