13 Şubat 2017 Pazartesi

İngilizce Türkçe çeviri, ucuz İngilizce tercüme nasıl bulunur?

İngilizce Türkçe çeviri (ya da Türkçe İngilizce çeviri) arıyorsanız, kaliteli ve ucuz İngilizce tercümeye ihtiyacınız varsa günümüzde artık bunu bulmak çok kolay. 2009 yılında kurulan Fiverr online pazarı, adından da anlaşılacağı üzere 5 Dolardan başlayan fiyatlarla aklınızı gelen her türlü servisi alabileceğiniz bir yer. Burada en çok satan ve kullanışlı olan servisler de İngilizce - Türkçe çeviriler.

Fiverr'da İngilizce - Türkçe çeviri bulmak çok kolay :

1 - Önce şu adresten siteye girin : www.fiverr.com
2 - Yukarıda içinde "Find Services" yazan arama kutusuna "Turkish Translation" ya da "English to Turkish" yazın.
3 - Karşınıza çıkan arama sonuçlarından fiyat ve kalite olarak size uygun olanını seçin.

Ben genelde burada biri ile ilk defa çalışacaksam, daha önceden kaç sipariş teslim ettiğine ve ortalama müşteri değerlendirmesine bakıyorum. Ama eğer örneğin ucuz çeviriye ihtiyacım varsa da yeni kullanıcılarla çalışabiliyorum zira bu kişiler kendilerine bir yer edinmek için ilk başlarda oldukça ucuz çeviri fiyatları verebiliyorlar.

Örneğin Iverim adlı kullanıcının şu İngilizce - Türkçe çeviri sayfasına bakalım : I will translate 500 word English to Turkish or Turkish to English.

"Merhaba! Yurt dışında çalışıyorum ve anadilim Türkçe. Dokümanlarınızın Türkçe - İngilizce veya İngilizce - Türkçe ilk 500 kelimesi 5$'dan çeviriyorum. Teslimat süresi 1 gün seçilmiş olsa da çevirileri elimden geldiğince hızlı ve taahhüt edilenden önce teslim alacağınızdan emin olabilirsiniz.
İçeriğiniz için özel bir teklif almak için benimle iletişime geçin!

Kaliteli ve hızlı servisi tecrübe edineceksiniz!"

Bu yazıyı yazdığımda kullanıcı 289 çeviri yapmıştı ve burdan aldığı not 5 üzerinden 5! Fiyat olarak da oldukça uygun zira bu ratinge rağmen 500 kelimesi 5 Dolar.

İngilizce Türkçe çeviri, ucuz  ceviri, ucuz İngilizce tercüme
Örnek Fiverr İngilizce Türkçe çeviri sayfası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder