16 Ocak 2018 Salı

Bursa'da ucuz oteller ve fiyatları

Bursa'da ucuz oteller ve fiyatları En ucuz Bursa oteli en kısa zamanda nasıl bulunur, Bursa otel fiyatı karşılaştırması en iyi nasıl yapılır merak ediyorsanız bu yazıyı mutlaka okuyun ...

Bursa seyahatinin en pahalı kısımlarından biri kuşkusuz Bursa'da otel konaklaması. Hem iyi bir Bursa otelinde kalmak hem de olabilecek en ucuz Bursa oteli bulmak eğer bir yere kendi insiyatifiniz ile gidiyorsanız çözmeniz gereken en önemli seyahat problemlerinden biri. Lüks Bursa otellerinde kalmaya yetecek bir bütçeniz varsa bile olabilecek en ucuz fiyatı bulmak yine önemli zira özellikle pahalı ve lüks Bursa otellerinden yapılacak tasarruf çok büyük rakamlara ulaşabiliyor.

Eğer en ucuz Bursa otelini bulmak istiyorsanız en popüler yollardan biri online otel rezervasyon sitelerini kullanmanız. Piyasada onlarca otel rezervasyon sitesi olduğu için de hangisini kullanacağınız sorusu gündeme geliyor tabii ki. Birçok iyi otel rezervasyon sitesi var ve bunların kendilerine göre artı ve eksileri var. Örneğin bazı siteler bazı bölgelerde rakipsiz iken diğer bölgelerde o kadar güçlü olamayabiliyor.

Başka bir problem de Bursa otellerinin kendi sitelerinin bazen online rezervasyon sitelerinden daha iyi fiyatlar sunuyor olması. Yani hangi Bursa otel rezervasyon sitesi daha iyi ve ucuz diye aranırken asıl ucuzluğu kaçırabiliyorsunuz.

Aslında bu sorunların çözümü basit. Tek tek otel ve otel rezervasyon siteleri gezeceğinize tüm bu tür siteler üzerinde ortak arama yapan bir sitede arama yapmanız. Örneğin hotelscombined.com gibi. Bu site Expedia, Hotels.com, Venere, Laterooms, EasyToBook gibi tüm başlıca konaklama web sitelerindeki fiyatları ve yer olup olmadığını aynı anda araştırmanızı ve karşılaştırmanızı sağlayan bir site. Site yüzlerce otel sayfasından yaklaşık 2 milyon değişik fiyat seçeneği sunuyor.

Bursada ucuz oteller ve fiyatları
Bursa'da ucuz oteller ve fiyatları için en iyi otel arama motoru hotelscombined

HotelsCombined.com kendi başına bir otel rezervasyon sitesi değil. Bir oteli aradığınızda karşınıza o otelle ilgili çeşitli sitelerden alternatif rezervasyon fiyatları sunuyor ki birçok kez bu fiyatlar birbirinden oldukça farklı oluyor. Herhangi bir alternatife tıkladığınızda ise o alternatifi sunan asıl rezervasyon sayfasına yönlendiriliyorsunuz.

HotelsCombined.com, ücretsiz olup her yıl 100 milyon kişi tarafından ziyaret edilmekte. Dünyadaki 120,000'nin üzerindeki farklı noktadaki 2 milyon otel fırsatını araştırıyor. Web sitesi Türkçe de dahil 39 ayrı dilde hizmet vermekte olup 120 para birimini de desteklemekte.

Eğer ucuz Bursa oteli aramak için tek tek rezervasyon sayfalarına girmek gibi hobileriniz yok ise kullanımı oldukça basit olan ve genelde iyi sonuçlar dönen bu siteyi tavsiye ederim. Özellikle otelin kendi sayfasını da karşılaştırmalara katması neredeyse rakipsiz bir özellik.

Bursa'da nerede kalınır, hangi bölgelerde konaklanır merak ediyorsanız, Bursa'da nerede kalınır yazımıza bakmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder