14 Ocak 2018 Pazar

Side'de nerede kalınır?

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı olan Side, doğal ve tarihi güzelliklerle bezeli şirin bir tatil beldesi. Antik Çağ'dan bu yana pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan belde tarihi değerler bakımından oldukça zenginken aynı zamanda doğa bu şirin beldeye oldukça cömert davranmış. Dolayısıyla Side gezilecek yerler bakımından zengin. Kent Surları, Su Kemerleri, Büyük Anıtsal Çeşme, Kolonnel Cadde, Anıtsal Kütüphane ve Devlet Agorası, Piskopos Sarayı ve Bazilikası, Üç Havuzlu Çeşme, Büyük Liman Hamamı, Apollon Tapınağı ve Athena Tapınağı bu yerlerden yalnızca birkaçı.

Side'de nerede kalınır sorusuna gelelim hemen. Antalya’nın en güzel tatil beldelerinden biri olan Side’de konaklama fiyatları çok pahalı olabiliyor. Özellikle Haziran ve Temmuz aylarında istediğiniz Side otelinde yer bulmak bir hayli zor. Az biraz araştırma ile Side otelleri arasında uygun oteller bulmak da mümkün. Tabi, 1-2 ay öncesinden rezervasyon yapmadığınız takdirde, istediğiniz otelde, istediğiniz fiyata konaklamak pek mümkün olmuyor.

Popüler Side otellerinin bir listesini, dünyanın en iyi otel arama ve fiyat karşılaştırma sitesi olan Hotels Combined'ın Side Otelleri sayfasında görebilirsiniz. Bu yazı yazıldığı esnada 500'den fazla Side oteli burada listelenmekteydi.
  1. Hotelscombined Side otelleri sayfasına gidin.
  2. Popüler Side Otelleri listesinin en altındaki "5XX Side Otelinin Tamamı" butonuna tıklayın.
  3. Karşınıza çıkan sayfada popüler Side otellerini tavsiyeye, konuk yorumlarına ve yıldız sayısına göre sıralayabilirsiniz.
  4. Ayrıca aramanızı belirginleştirerek en uygun oteli bulabilirsiniz. Örneğin yıldız sayısı, otelin yakın olmasını istediğiniz yerler, tesis tipi, konuk değerlendirmesi, otel özellikleri gibi filtrelemeler yapabilirsiniz.
  5. Bir Side oteline tıkladıktan sonra, rezervasyon tarihlerini girip de arama yaptığınızda, birçok otel sitesinden gelen Side otel fiyatları karşılaştırmasına bakabilirsiniz.
Biz aşağıda popüler Side otellerinin bir listesini verdik. Daha detaylı bir Side otelleri ve fiyatları listesi için Side otelleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Nashira Resort Hotel & Spa - Açık havuz, Tüm alanlarda ücretsiz kablosuz internet ve özel plaj imkanı sunan bu zarif tatil köyü, Manavgat bölgesinden kısa bir sürüş mesafesinde yer almaktadır. Çatı terası ve açık tenis kortu olanakları, konukların tesiste konakladıkları zaman içerisinde tatilin keyfini çıkarabilecekleri deluxe hizmetlerden yalnızca bir kaç tenesidir.

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA - Bu lüks tatil köyünün konukları Side şehrinin merkezinden arabayla yalnızca kısa bir sürüş mesafesinde yer alan, tesisin kendine özel plajında, sağlık ve spa merkezinde inzivaya çekilebilir. Klimalı, 5 yıldızlı odalar ve şık bir restoran sağlamaktadır.

Voyage Sorgun - Ideal bir konumda yer alan ve sauna, yüzme havuzu ve özel plaj olanağı sağlayan bu tatil köyü, Manavgat bölgesinden kısa bir sürüş mesafesinde bulunmaktadır. Tesis, misafirlerine bowling, Türk hamamı ve ücretsiz kablosuz internet erişimi imkanı sağlamaktadır.

Barut Hemera Resort - Side - Misafirleri için plaj ve açık yüzme havuzu sağlayan 5-yıldızlı bu otel, Side şehrinde bulunmaktadır. Mekanın yüksek kaliteli imkanları içerisinde Türk hamamı, sauna ve spor salonu yer almaktadır.

Otium Club Otel - Side - Mükemmel bir konumda yer alan ve Türk hamamı olanağı sağlayan bu tatil köyü, Manavgat bölgesinden kolay bir sürüş mesafesinde konumlanmaktadır. Klimalı, 5 yıldızlı odalar ve şık bir restoran sağlamaktadır.

Royal Dragon Otel - Side - Royal Dragon Otel - Side, Side şehri merkezinde konumlanmakta olup ayrıca Türk hamamı, su kaydırakları ve ortak kullanım alanlarında ücretsiz kablosuz internet fırsatı sunmaktadır. Klimalı, 5 yıldızlı odalar ve şık bir restoran sağlamaktadır.

Turquoise Resort & Spa Otel - Side  - Bu tatil köyünün konukları Side şehrinin merkezinden araç ile sadece kısa bir sürüş mesafesinde yer alan, tesisin kendine özel plajında, sağlık ve spa merkezinde inzivaya çekilebilir. Tesis, konuklarına açık tenis kortu, açık havuz ve ücretsiz kablosuz internet bağlantısı fırsatı sağlamaktadır.

Barut Arum Otel - Side - Barut Arum Otel - Side, Side şehrinin merkezinde bulunmakta olup aynı zamanda ortak kullanım alanlarında ücretsiz kablosuz internet ve herşey dahil yemek planı fırsatı sunmaktadır. Bu modern otel bebek bakımı / çocuk hizmetleri, 24 saat resepsiyon ve yüzme havuzu imkanları sağlamaktadır.

Sueno Beach Otel - Side - Mükemmel bir konumda yer alan ve ücretsiz kablosuz internet ve Türk hamamı olanağı sağlayan bu şık tatil köyü, Manavgat bölgesinden rahat bir sürüş mesafesinde konumlanmaktadır. Bu zarif tatil köyü konukları için çocuk kulübü, herşey dahil yemek planı ve güzellik merkezi gibi çok sayıda imkan sağlamaktadır.

Paloma Beach Otel - Side - Açık tenis kortu, kapalı havuz ve özel plaj olanağına sahip olan Paloma Beach Otel - Side, Side şehrinde lüks bir mekan sunmaktadır. Bu lüks tatil köyü konukları için su kaydırakları, sauna ve herşey dahil yemek planı gibi bir çok seçenek sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder