18 Mayıs 2013 Cumartesi

Singapur Otelleri : Four Seasons Otel Singapur

Four Seasons Hotels and Resorts kalitesini alin ve Singapur'un meşhur Orchard Road'un hemen yanındaki yemyeşil Orchard Bulvarına koyun. Singapur'un en iyi lüks otellerinden birini Four Seasons Otel Singapur'u elde edersiniz. 5 yıldızlı ve 255 odalı bu otelin markasını tanıtmaya gerek yok: Kanada merkezli Four Seasons'ın dünya genelindeki 89 oteli ve tatil köyü, dünyanın en iyi lüks konaklama opsiyonları arasında sayılıyor. Four Seasons Singapur'da istisna değil.

Konum

Four Seasons Singapur'un konumu en büyük artılarından biri. Singapur'un alışveriş merkezi Orchard Road'un hemen paralelindeki Orchard Boulvard'da bulunan otel Orchard Road'dan ve Orchard MRT İstasyonundan kısa bir yürüme mesafesi uzaklığında. Singapur'un lüks ve üst düzey alışveriş merkezleri olan ION Orchard, Wheelock Place, Tang Plaza, Takashimaya Shopping Center sadece 5-10 dakika yürüme mesafesi uzaklığında.

Mekan aynı zamanda Singapur'un iş merkezine de oldukça yakın (taksi ile 10 dakika). Otelden yürüyerek 5 dakika mesafedeki Orchard MRT (Metro) İstasyonu, Singapur Finans Merkezi Raffles Place'den sadece 4 durak uzaklıkta.

Konaklama

Four Seasons Singapur 5 çeşit lüks oda ve 5 çeşit süit oda seçeneği sunuyor. Oteldeki tüm odalarda 42 inç LCD TV, DVD/CD player, MP3 bağlantılı hoparlör, VGA port, hızlı internet ve oda içi kasa bulunuyor.

Oteldeki normal oda çeşitleri 75 metrekare Four Seasons Executive Suite,  58 metrekare Premier Room, 49 metrekare Boulevard Room ve Deluxe Room ve de 41 metrekare Superior Room.

Five Star Alliance'a göre Four Seasons Singapur, Singapur'da 3 kişilik bir ailenin kalabileceği en iyi otellerden biri:
Orchard Road'dan taş atımı mesafedeki Four Seasons Singapur 3 kişiyi barındırabilecek birkaç oda seçeneği sunuyor: Oteldeki Deluxe, Premier ve Boulevard Odalar bir king yatak ya da 2 çift kişilik yatak opsiyonlu.
Otelin ilginç bir konaklama opsiyonu da sadece yetişkinler için olan 11. katı. Bu kat sadece çiftler için tasarlanmış ve Four Seasons Executive Suite, Premier Oda ve Deluxe Oda seçenekleri ile geliyor.

Otelde bulunan suit oda çeşitleri ise Presidential Suit, Royal 1 Yatak odalı Suit, Ambassador 1 Yatak odalı Suit, Governor 1 Yatak odalı Suit ve 1 Yatak odalı Suit.

Four Seasons Hotel Singapore premier odası
Servis and Tesisler

Four Seasons Singapur'da 2 adet havuz var: 20. katta damda bulunan bir havuz ve de 3. kattaki tropik bitki örtüsü ile çevrelenmiş diğer bir havuz. Alt kattaki havuz otelin spor salonuna ve de SPA tesislerine bağlantılı. 20. kattaki havuzun manzarası süper.

Otelin spor tesisleri  24 saat açık ve içinde özel egzersiz stüdyosu, 2 adet yüzme havuzu ve SPA var. Oteldeki Klüpte 4 adet tenis kortu var, bunlardan ikisi klimalı kapalı kort, ikisi ise açık hava kortu.

Restoranlar
Otelde 2 adet restoran var: Yerli ve yabancı yemek seçenekleri olan One-Ninety (lobi katında) ve Çin Yemekleri sunan Jiang-Nan Chun (ikinci katta).

Otelde kalanların otel ile ilgili yorumlarına buradan bakabilirsiniz: Four Seasons Otel Singapur otel değerlendirmesi. En son indirimler ve özel promosyonlar için Agoda.com'dan online rezervasyon yapabilirsiniz..

Four Seasons Hotel Singapore
190 Orchard Boulevard, Orchard, 
Singapore 248646
En yakın MRT : Orchard Road MRT Station
Four Seasons Hotel Singapur'u haritada göster.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder