12 Mayıs 2013 Pazar

Milyarder Richard Branson AirAsia Hostesi Oldu

Virgin Şirketler Grubunun kurucusu milyarder Sir Richard Branson sonunda bacaklarını traş edip, makyajını yapıp eteğini giyerek sözünün eri, delikanlı bir adam olduğunu gösterdi. Efendim milyarder adama bir uçakta hosteslik yaptıran süreç, Richard Branson'un 3 yıl önce 2010 yılının Formula 1 mevsiminde Asya'nın uygun fiyatlı havayolu devi AirAsia'nın sahibi Tony Fernandes ile bir bahse girmesi ile başlamıştı. Tony Fernandes'in Virgin hostes üniforması ile bir uçakta hosteslik yapması fikrini oldukça eğlenceli bulan Branson,  2010 Abu Dabi Grand Prix'te diğerinden daha kötü performans sahibi olan takımın sahibinin, diğer takımın havayollarında etekli, makyajlı, traşlı hosteslik yapması üzerine bahse girdi. Maalesef Fernandes'in Lotus Takımı Branson'un Marussia Virgin takımına iki sıra fark atınca da bu hallere düştü.

Richard Branson 3 yıl gecikmeli olarak bugün Avustralya'nın Perth şehrinden Malezya'nın Kuala Lumpur şehrine uçak AirAsia uçağında hosteslik yaptı. Bu tarihi uçuşun biletleri 399 Avusturalya Dolarından fiyatlandı ve her biletin 100 Avusrtalya Doları ve uçuş içi satışların yüzde 10'u Avustralya'nn Starlight Children's Foundation'a bağışlandı.

Richard Branson dünyaca meşhur bir kişilik. Peki Tony Fernandes kimdir? Tony Fernandes, AirAsia adlı 2 uçaktan ve 11 milyon dolar borçtan ibaret bir havayolu şirketini 26 sente alıp dünyanın en büyük uygun fiyatlı havayollarından biri haline getiren Malezyalı bir girişimci.

İşte Richard Branson'un hosteslik yaptığı uçuşun öncesinden ve uçuştan kareler.

Richard Branson burada iddiayı kaybettiği Tony Fernandes'in kucağında!


Richard Branson AirAsia hostesi
Richard Branson burada Tony Fernandes ile.
Richard Branson iddiayı kaybedince makyaj yapıp, etek giyerek hosteslik yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder