20 Mayıs 2013 Pazartesi

Singapur Otelleri : Mandarin Oriental Singapur Oteli

Singapur lüks otel seviyesinde apart otellerden klasik üst seviye otellere geniş yelpazede oteller sunuyor. Yelpaze geniş olsa da bu otel seçeneklerinin genelde gruplandıkları iki önemli konum var: Marina Bay ve Orchard Road. Marina Bay genelde Singapur'da iş için bulunanların (bu bölge Suntec Convention & Exhibition Centre'a ve Singapur'un iş ve finans merkezine yakın), gezelim-görelim turistlerinin ve kumarbazların (Singapur'un 2 kumarhane kompleksinden biri olan Marina Bay Sands ve kumarhane oteli Marina Bay Sands Hotel bu bölgede) tercih etmesi gereken bir alan. Alışveriş meraklıları ise Orchard Road'u tercih edecektir.

Mandarin Oriental Singapur Marina Bay bölgesinde bulunan en iyi otellerden biri. 527 odası ve suit odası, 6 adet restoranı, barları ve ödüllü SPA tesisleri ile devasa bir lüks otel.

Konum
Mandarin OrientalSingapur'da merkezi ve prestijli bir bölgede kalmak isteyenler için ideal bir Singaour oteli. Marina Bay Area'daki konumundan muhteşem bir Singapur manzarasına sahip olan otel, Singapur'un en iyi alışveriş merkezlerinden Marina Square Shopping Mall'a, önemli iş ve finans merkezlerinden Suntec City'ye, önemli fuar mekanlarından Suntec Convention & Exhibition Centre'a ve meşhur Esplanade'a yürüme mesafesinde. Otel aynı zamanda Esplanade MRT Station (Metro İstasyonu)'a yürüyerek 5 dakika mesafede.

Odalar ve Suit Odalar
Mandarin Oriental yerden tavana 468 adet boydan boya Singapur şehri ya da liman manzaralı odaya ve 59 adet suit odaya sahip. Oteldeki odalar Deluxe Room, Premium Ocean Room, Premier Harbour Room, Mandarin Grand room ve Ocean Grand Room tiplerinde. Suitler seçenekleri ise City Suite, Harbour Suite, Premier Suite, Oriental Suite ve Presidential Suite. İsminde City olan odalar şehir manzarasına sahip iken Harbour olan odalar denize doğru bakıyor.

Eğer yanında çocuk olan bir çift iseniz Five Star Alliance'a göre Mandarin Oriental sizin için Singapur'daki en iyi lüks otellerden biri::

"Eğer yanınızda çocuk varsa kendine ait bir yaşam alanı olan Junior Suite ya da  2 çift ya da 2 Queen yataklı oda seçenekleri size göre. Mandarin Oriental Singapur'un merkezinde Marina Bay'de ve 1 king ya da 2 ikiz yataklı Ocean Grand Room ile ideal aile otellerinden biri."

Oteldeki oda fiyatları otelin web sitesinde bulunsa da daha ucuz oda fiyatlarını online bulma şansınız daha yüksek. En son indirimler, oda kampanyaları ve son dakika fırsatları için Hotelscombined.com'dan oda tutabilirsiniz.

Tesisler
Mandarin Oriental Singapur'da 4 adet oldukça iyi restoran var: Kanton Çin Mutfağı sunan Cherry Garden, Singapur'un en iyi biftek evlerinden biri olan  Morton's The Steakhouse, Italyan Restoranı Dolce Vita ve Suşi & Japon Restoranı Wasabi Bistro. Bunların yanında otelde 3 tane de bar ve kafe bulunmakta: Melt ~ The World Cafe, Axis Bar & Lounge ve Bay@5.

Mandarin Oriental Otelinin 25 metrelik yüzme havuzu tropik yeşillikler ile çevrili ve Singapur'un muhteşem manzarasına sahip harika bir mekan. Havuzun yanında otel bir spor salonu, Yoga ve de ödüllü bir SPA sunuyor. Mandarin Oriental Otel prestijli Forbes Five Star ödülünü hem otel hem de SPA kategorisinde elinde bulunduran tek otel.

Mandarin Oriental Singapur Oteli oldukça merkezi konumu, lüks konaklama imkanı, restoranları ve
oda manzaraları ile Singapur'un en iyi otellerinden biri.
Marina Mandarin Singapore
6 Raffles Boulevard Marina Square, 
Marina Bay, Singapore 39594
En yakın MRT İstasyonu : Esplanade MRT Station

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder