13 Ağustos 2012 Pazartesi

Ucuz Singapur Otelleri : Ibis Singapore on Bencoolen

Eğer yolunuz tez zamanda Singapur'a düşecekse ve de şöyle merkezi, eli-yüzü düzgün ve de ucuz bir otel tavsiyesi arıyor iseniz doğru yerdesiniz. Ama öncelikle uyaralım: Singapur otel fiyatları oldukça pahalı, bu nedenle ucuz Singapur oteli derken görece ucuzluktan bahsediyoruz.

Ibis Singapore on Bencoolen dünyaca ünlü Accor oteller grubunun ucuz otel alt markası Ibis'ın 3 yıldızlı bir şubesi. Hem turist ve alışveriş merkezlerine hem de iş merkezlerine yakın ve oldukça merkezi bir mekanda olduğu için Singapur'a ziyaret ya da ticaret için gelenlere iyi bir konaklama alternatifi sunuyor. Otel Little India, Bugis Street, Singapur'un Bağdat Caddesi (ama 10 kat büyüğü) Orchard Road'a oldukça yakın. Aynı zamanda iş merkezi (Central Business District) ve Suntec City gibi yerlere ulaşımı kolay. Otel, Singapur metro ağının Bras Basah ve Dhoby Ghaut istasyonlarına yürüme mesafesinde.

Otel karşılaştırma sitesi Hotels Combined'a göre Ibis Singapore on Bencoolen 4392 otel yorumundan 10 üzerinden 8.1 almış. Otelin misafirleri otelin hemen hemen tüm özelliklerine iyi not vermişler: hızlı internet, modern bir bina, rahat ve temiz yataklar, temiz odalar, zengin bir bar ve lokasyon, lokasyon lokasyon!

Bu derece merkezi bir lokasyona göre otelin fiyatı iyi: Ortalama fiyatı gecelik 180 Singapur Doları (144 Amerikan Doları) ki bu bölgede bu kalitede bir oteli 200 - 250 Singapur Doları altında bulmak çok zor.

Ibis Singapore on Bencoolen
Otel aynı zamanda TripAdvisor 2012 Üstünlük Sertifikasını aldı:

"Singapur'un merkezinde mükemmel servisi oldukça ekonomik fiyatlara sunan Ibis Singapore on Bencoolen, Singapur'da hem turistik amaçla bulunanlara hem de iş için gelenlere uygun bir konaklama imkanı sunuyor. Önemli iş ve turizm merkezlerine yakınlığı, modern tesisleri ile paranın hakkını veren bir otel."
Source : Ibis Singapore Bencoolen TripAdvisor 2012 Üstünlük Setifikasını kazandı. 


538 odalı otelin klimalı odalarında telefon, kahve makinesi, kablosuz internet ve TV bulunuyor. Otelin ayrıca yerel Asya yemekleri sunan bir restoranı bulunuyor.
Kaynak : Ibis Singapore on Bencoolen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder