22 Ağustos 2014 Cuma

Dünyanın En İyi 10 Sahil Tatil Köyü

Otel fiyatlari karşılaştırmasında dünya lideri olan HotelsCombined, güneşin ve dinlenmenin birleşiminden oluşan mükemmel bir tatil için size dünyanın en iyi 10 Sahil Tatil Köyünü sunuyor.

Peter Island Resort - Peter Adası, Britanya Virjin Adaları
Sadece gemi ya da helikopter ile ulaşılabilen Peter Island Resort and SPA, gözlerden uzak özel adasında konumlanmış harika bir otel. 1800 dönümlük tropik adada misafirler dalış yapabilir, kano ya da yelkenli ile denize açılabilir.

Abama Golf and SPA Resort - Santa Cruz, Tenerife, Kanarya Adaları, İspanya
Kanarya Adalarından Tenerife'teki Abama Golf and SPA Resort, İspanya deyince aklınıza gelen tatilden ziyade, tropik cennet deyince aklınıza gelebilecek bol güneşli bir tatil imkanı sunuyor. Ayrıca kalabalıklardan uzak sahilleri ve muhteşem manzarası ile de misafirlere güzel bir tatil alternatifi sunuyor.

The Chedi - Bali, Endonezya
Endonezya'nın dünyaca ünlü Bali Adasındaki The Chedi, mahremiyet ve huzur sunan geniş suit odaların bulunduğu deniz manzarası villaları ile Bali'nin lüks klasmanının en iyilerinden. Otele havaalanından limuzin servisi ile ulaşan misafirler, Bali'nin güney kıyılarında, güneşe, denize ve lükse doyacaklar.

Ocean House - Rhode Island, Amerika Birleşik Devletleri
Koloniler dönemi cazibesi ve modern sanatın güzel bir birleşimini sunan The Ocean House, Rhode Island'da ilk açıldığı 1868 senesinden beridir konuklarını ağırlıyor. Misafirler denize tepeden bakan yamaçlardan kıyı şeridinin panaromik manzarasını izleyebilirler.

Mandarin Oriental - Sanya, Çin
Çin'in güney kıyılarındaki devasa Hainan Adası, Çin'in Hawaii'si olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir tatil mekanı. Hainan Adasının tropikal bahçeleri ile çevrili Mandarin Oriental ise kendi özel sahili ve mercan kayalıkları ile lüks ve mahremiyet sunan bir otel. Misafirler, aralarında bir sonsuzluk havuzunun da bulunduğu 3 adet havuz ile kıtanın göz kamaştırıcı manzarasının tadını çıkarabilir.



Lizard Island Resort - Lizard Adası, Avustralya
Dünyanın en büyük mercan kayalıklarına ev sahipliği yapan Avustralya'nın kuzey kıyılarındaki Büyük Bariyer Resifi (Great Barrier Rief) üzerinde bulunan Lizard Island Resort'ta sadece 1 değil, 24 ayrı kumsal ayağınızın altında.

Niyama, Olhuvelli Adası Maldivler
Uzun beyaz kumlarla kaplı, Maldivlerin tek su altı gece klübünün bulunduğu Niyama Resort'a deniz uçağı ile ulaşım var.

Hotel Punta Islita - Islita, Kosta Rika
Mükemmel bir aile kaçamağı için tercih edilebilecek olan Kosta Rika'daki Hotel Punta Islita, ormodillalar, quatiler ve diğer yerel vahşi hayvanların görülebileceği, Pasifik Okyanusu sahillerine yürüme mesafesindeki tesisleri ile listemize giriyor.

Blue Palace - Girit, Yunanistan
Girit Adasında denize sıfır bir konumda bulunan lüks Blue Palace Resortu, dinginlik arayanlar ve inzivaya çekilmek isteyenler için mükemmel bir kaçış yeri. Çakıl taşları ile döşeli özel sahilde kişiye özel şezlong, şemsiye ve güneşlenme yatakları sizi bekliyor.

Rayavadee Resort - Krabi, Tayland
Tayland'ın Phuket Adasının karşı kıyılarında yer alan muhteşem Krabi ilindeki Rayavadee Resort, Andaman Denizinin kıyı şeridi boyunca uzanan plajlara, tropik ormanlara ve Krabi ulusal deniz parkına yakın konumda bir lüks resort.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder