25 Ağustos 2014 Pazartesi

En iyi 10 Lüks Bursa Oteli

Bursa otelleri arasından aşağıdaki 10 lüks otel öne çıkan en iyilerden.

1 - Sheraton Bursa Hotel
Odunluk Mahallesi Akpınar Caddesi Nilüfer, 16110 Bursa

Bursa'nın Nilüfer Semtinde, Kültür Parkı bitişiğinde, Bursa merkezine 10 dakika mesafedeki 171 odalı Sheraton Bursa Oteli, lokasyon, konfor ve lüks açısından hem iş seyahatinde olanlar hem de Bursa'ya turist olarak gelenler için ideal bir otel. Lüks bir konut ve ofis merkezinin içinde yer alan Bursa Sheraton, kapalı yüzme havuzu içeren spa olanakları ve ferah, modern konaklama birimleri sunuyor. Lüks Bursa oteli arayanların ilk tercihlerinden biri olan otel, yerli ve yabancı pek çok konuğu tarafından en yüksek puanlarla değerlendirilmiş. Bu yepyeni otelde kalacaksanız köşe odayı tercih etmenizi tavsiye ederiz. Manzarası çok güzel ve odanın banyo alanı oldukça geniş.

2 - Hilton Bursa Convention Center and Spa
Yeni Yalova Yolu 4.Km 359 Osmangazi , 16210 Bursa

Isıtmalı kapalı yüzme havuzu, hamamları, masaj odaları, modern spa tesisleri ile Bursa merkezin 4.5 kilometre dışındaki 5 yıldızlı Hilton Bursa Convention Center and Spa, konforlu ve temiz odaları, sunduğu kahvaltı, servis ve teknolojik olanaklar ile Bursa'da harika bir konaklama imkanı sunuyor. Muhtemelen hem Bursa'nın hem de Türkiye'deki Hilton Otellerinin en iyilerinden.

3 - Kitap Evi Butik Otel
Kavaklı Mahallesi Burcüstü Sokak No:21, 16040 Bursa

Lüks otel deyince akla hemen büyük oteller geliyor ama daha sıcak ve samimi bir ortam arayanlar, Bursa'da butik bir otelde de kalabilirler. Osmanlı mimarisindeki bir yapıda yer alan Kitap Evi Butik Otel, Bursa merkezinde kaplıca merkezine yakın konumda, şık odaları ve butik servisi ile göz dolduran bir otel. Ulu Camii, Kapalı Pazar ve Hanlar Meydanına yürüme mesafesindeki otel, Osmanlı adabı taşıyan yüksek taş duvarlarla çevrili huzur dolu bahçesi ve bu bahçeye bakan odaları ile tarihi semtin içinde, Osmanlı'nın eski başkentinin havasını yansıtan enfes bir mekan.

4 - Marigold Termal & Spa Hotel
1.Murat Caddesi. No: 47 Çekirge, 16071 Bursa

Bursa deyince akla ilk gelen şeylerden biri kaplıca ve kaplıca deyince akla ilk gelen yer ise Çekirge. Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı bu semt, Bursa'nın en eski semtlerinden biri ve bugün Bursa'nın en gözde, modern, nezih ve elit yerlerinden biri. Kaplıcaları ile ünlü Çekirge'de yer alan 5 yıldızlı Marigold Termal ve SPA Oteli, Bursa'da kaplıcalar için bulunanlara hitap eden iyi otellerden biri. Türk hamamı, yemekleri, odaları ve servisi ile göz dolduran otelin The Phitia Thermal Spa adlı hamamında sıcaklığı 46 derece olan su ile dolu kapalı bir havuzu mevcut.

Marigold Termal & Spa Hotel'nin kaplıca suyu dolu kapalı havuzu
5 - Almira Hotel
Ulubatlı Hasan Bulvarı, 16200 Bursa
Bursa şehir merkezinde yer alan 5 yıldızlı Almira Hotel bünyesinde 5 restoran, bir spa ve kent manzaralı terasa sahip açık bir havuz barındırıyor. Merkezde ve her yere yakın konumunun yanında büyük, konforlu ve temiz odaları ile göz dolduruyor. Bursa'daki bir çok büyük otelde olduğu gibi bu otelde de yaz boyu balo ve düğün bol olabileceğinden, balo ve düğün yapılan taraflara bakmayan odalar tercih ederseniz de ses konusunda pek fazla sıkıntı yaşamazsınız. Otel hem turistlere hem de iş için Bursa'da olanlara yönelik, fiyat - değer oranı iyi bir tesis.

6 - Hotel Celik Palas Thermal Spa
Çekirge Cd. No:79, Osmangazi, Bursa, Türkiye

Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatı ile 1935 yılında inşa edilen Çelik Palas Oteli 2007 yılında özelleştirilerek  2009 yılında yenileme çalışmaları için kapatılmış  ve yenilenmiş yüzüyle Ağustos 2010 yılında  misafirlerine hizmet vermeye başlamış. Bursa ilinin en büyük Termal Havuzuna sahip olan  Spa Merkezi 3000 m2'lik geniş alanı ile de eşsiz. Otelde, 1 adet termal kapalı havuz, 2 adet Türk hamamı, 1 adet VIP bölüm, aromaterapi hizmetleri ve 12 çeşit masaj tekniğinin uygulandığı masaj odaları, cilt bakım ve güzellik odası ve dinlenme bölümleri mevcut. Aynı zamanda otelde 1 adet açık havuz bulunmakta.

Çelik Palas Otelinin termal havuzu
7 - Divan Bursa
Kükürtlü Mahallesi. Dr. Rüştü Burlu Caddesi No:11 Osmangazi, 16080 Bursa

Koşu yolları, kafeler ve gölet ile Kültürpark'a 300 metre mesafede yer alan Divan Bursa, oldukça iyi servisi ve güleryüzlü servisinin yanında konumu ve lüks tesisleri ile çok güzel bir Bursa oteli.

8 - Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa
Odunluk Mahallesi Akpınar Caddesi No:17 16110 Nilüfer Bursa

Bursa'da Nilüfer semtinde, Fatih Sultan Mehmet Bulvarından sadece 2 kilometre uzaklıktaki bu merkezi Crowne Plaza Bursa, lüksü ve SPA tesisleri ile göz dolduruyor. Yürüme mesafesindeki alışveriş merkezinin yanında, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı da Bursa'nın eğlence hayatının aktığı yerlerden biri. Otelin SAP tesislerinde kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı, masaj odaları ve fitness salonu mevcut.

9 - Holiday Inn Bursa
Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü, Bursa, Türkiye

Şık odalar ile birlikte jakuzi, sauna ve açık havuz sunan Holiday Inn Bursa, Bursa Atatürk Stadyumu ile arasında yalnızca kısa bir sürüş mesafesi bulunmakta. 4 yıldızlı modern otelde sağlanan popüler imkanlar içerisinde spa ve sağlık merkezi, havuz başı atıştırmalık büfesi ve Türk hamamı var. Şehir merkezinin hemen dışında bulunan otel, konforlu bir konaklamanın yanı sıra tatil yapan veya iş seyahatinde olan kişiler için harika bir konum da sunmakta.

10 - Tuğcu Hotel Osmangazi
Kent Meydanı Karşısı Kırcali Mh. Celal Bayer Cd. No:195, Osmangazi, Bursa

Bursa şehrinin merkezinden sadece 20 dakikalık bir yürüme mesafesinde bulunan 4 yıldızlı Tuğcu Hotel Osmangazi, Osmangazi'nin tam kalbinde.

Bursa'da nerede kalmalı sorusunun cevabı için ayrıntılı bilgiyi Bursa'da nerede kalınır sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder