10 Ağustos 2014 Pazar

En iyi 10 Lüks Alanya Oteli

Alanya otelleri arasından aşağıdaki 10 lüks otel öne çıkan en iyilerden. Alanya'nın kalacak yerleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için Alanya'da nerede kalınır yazımıza bakabilirsiniz.

#1 - Delphin Botanik Hotel
Alara Tourism Center Karaburun, 07415 Okurcalar

Akdeniz kıyısındaki 5-yıldızlı Delphin Botanik Otel, büyük havuzları, su kaydıraklı çocuk havuzları, devasa tesisleri, güzel odaları ve servisi ile Alanya bölgesindeki en iyi tatil köylerinden biri. Hem yetişkinler hem de çocuklar için onlarca aktivite barındıran otel aileler için ideal. Otelin hemen önünde uzanan ve iyi bakılan temiz plajı ve de güzel yemekleri de diğer artılarından. 50,000 metrekarelik devasa ve güzel tesislere sahip otelde en üst odalarda kalmaya bakarsanız otelin kalabalığının gürültüsünden bir miktar uzak olursunuz.

#2 - Centauera Hotel
 Tophane Mahallesi. Andizli Camii Sokak. No: 4 Alanya
Alanya'nın tarihi Tophane Mahallesindeki bu geleneksel taş ev, marina ve barlar sokağına kısa bir yürüme mesafesinde tarihi Alanya kalesinin içinde bir konuma sahip. Güney sahilleri deyince akla gelen devasa tatil köylerinden oldukça farklı, butik otel ortamı sunan Centauera Hotel'de lüks odalar, konukseverlik ve harika bir ortam bulacaksınız.

#3 - Xperia Grand Bali Hotel
Saray Mah. Ataturk Caddesi No: 151, 07111 Alanya
Alanya'nın merkezindeki bu 4 yıldızlı lüks otel sahile yakın merkezi bir konumda kalmak, tatil köylerinin çocuk çığlıkları ile dolu gürültülü ortamından uzakta olmak isteyenler için. Xperia Grand Bali Hotel meşhur Kleopatra Plajına sadece 150 metre mesafede ve eğer Alanya'ya uçak ile gidecekseniz havaalanından sizi alacak araç servisleri var. SPA ve görece küçük bir havuzu olan otelin odaları da konforlu. Fiyat - değer oranı açısından Alanya'nın en iyilerinden.

#4 - Hotel Kaptan
Iskele Cad No:70, 07400 Alanya
Alanya'nın tarihi yarımadasının doğu kısmında bulunan Hotel Kaptan, Alanya'nın en köklü otellerinden biri. Alanya körfezinin güzel bir manzarasına sahip otel, Alanya merkezine ve Alanya gece hayatına yakın bir mekanda kalmak isteyenler için birebir.

#5 - Xperia Saray Beach Hotel
Saray Mah. Damlatas Cad., 07400 Alanya
Kleopatra Plajının özel bir kısmında konumlu bu Xperia Saray Beach Hotel hem Alanya merkezine yakın bir konumda kalmak hem de plajın dibinde olmak isteyenler için ideal bir alternatif. Listemizdeki diğer Alanya merkezindeki oteller gibi çocuklu ailelerden ziyade, Alanya'da tatil köylerinin gürültüsünden uzakta, merkezi bir konumda, Alanya gece hayatına ve alışveriş olanaklarına yakın bir konumda kalmak isteyen çiftlere ve kişilere daha uygun bir otel.

Alanya Kleopatra Plajı
#6 - Green Garden Apart Otel Alanya
Gol Mahallesi 4.Sokak No:9, 07460 Alanya

#7 - Long Beach Resort & Spa Deluxe
Turkler Mevkii Incekum, 07400 Avsallar

#8 - Kleopatra Suit Hotel
Saray Mah. 912 Sok. No:6, 07400 Alanya
Alanya'nın meşhur Kleopatra Plajından sadece 150 metre mesafedeki Kleopatra Suit Hotel, Alanya'da şehir merkezine, alışveriş olanaklarına ve kentin renkli gece hayatına yakın yaşamak isteyenler için ideal seçimlerden biri. Muhteiem konumunun yanında konforlu ve temiz odaları ve servisi ile ön plana çıkıyor.

#9 - Lemon Villa Hotel
Carsi Mah. Tophane Cad. No: 20, 07400 Alanya

#10 - Hotel Villa Turka
Tophane Mah. Kargı Sk. No:7 Alanya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder