1 Aralık 2016 Perşembe

Bilbao'da nerede kalınır?

İspanya'nın Bask Bölgesinin futbol mabedi Bilbao her ne kadar Barselona'nın daha az parıltılı ve sıkıcı bir kuzeni olarak da bilinse de (bunda zamanında ciddi bir problem olan ETA terörünün ve şehrin bir endüstri kenti olmasının payı büyük), yavaş yavaş daha eğlenceli ve görülesi bir yer haline gelen bir şehir. Bilbao mimariye, yemek kültürüne, şehir kültürüne, sanata ve müziğe ilgi duyan her gezginin hoşuna gidecek bir şehir. Özellikle Temmuz ayındaki Bilbao BBK Live adlı muhteşem festival kendi başına şehirde 3-4 gün geçirmek için bir neden.

Aşağıda Bilbao'nun en iyi konuk değerlendirmeleri alan 5 otelini listeledik. Siz Bilbao'daki otellerin daha ayrıntılı bir listesi ve gecelik oda fiyatları gibi ayrıntılar için Bilbao Otelleri sayfasına bakabilirsiniz. Bir not olarak da, Bilbao'nun simgesi olan Guggenheim Müzesi yakınları, Bilbao'da konaklamak için tercih edilbilecek, popüler ve merkezi bir yer. Bu çervedeki oteller için Bilbao Guggenheim Müzesine Yakın Oteller sayfasına bakabilirsiniz.

Gran Hotel Domine Bilbao
Alameda de Mazarredo 61 | Guggenheim Museum Karşısı, 48009 Bilbao, İspanya
Gran Hotel Domine Bilbao oteli meşhur Guggenheim Museum'un hemen karşısında, eski şehir merkezine nehir boyu kısa bir yürüyüşle ulaşabileceğiniz çok iyi bir lokasyonda. Guggenheim manzaralı odaları tercih etmeye bakın.

Melia Bilbao
Lehendakari Leizaola, 29, 48001 Bilbao, İspanya

Guggenheim Museum'a 300 metre mesafede bulunan Melia Bilbao oteli yeni ve konforlu bir otel. Şehrin tam merkezindeki otellere göre ise daha ucuz bir konaklama imkanı sunuyor. Yataklar geniş, servis iyi, kahvaltı ise çok iyi.

Miro Hotel Bilbao
Alameda Mazarredo 77, 48009 Bilbao, İspanya
Miro Hotel Bilbao meşhur Guggenheim Museum'un hemen karşısında, eski şehir merkezine ve alışveriş caddelerine yürüme mesafesinde, kaliteli ve fiyat olarak uygun bir başka Bilbao oteli. Buraya havaalanı otobüsü ile ulaşmak da çok kolay.

Bilbao'da nerede kalınır?
Bilbao'nun simgesi olan Guggenheim Müzesi yakınları, Bilbao'da konaklamak için tercih edilbilecek, popüler ve merkezi bir yer.
NH Villa de Bilbao
Gran Vía, 87, 48011 Bilbao, İspanya

NH Villa de Bilbao oteli San Mamés Football Stadium ve Euskalduna Palace, lokasyon olarak oldukça merkezi bir yerde. Bilbao'da şehir merkezinde temiz ve konforlu bir otel arayanlar için iyi tercihlerden biri.

Sercotel Coliseo
Alameda de Urquijo, 13, 48008 Bilbao, İspanya

Sercotel Coliseo, Bilbao, tren istasyonuna 5 dakika mesafede, güzel, sessiz sakin bir yerde konuşlu bir otel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder