24 Eylül 2015 Perşembe

Altınoluk'ta nerede kalınır?

Kazdağı Milli Parkının güneyinde yer alan Edremit'in şirin kasabası Altınoluk, mavi bayraklı plajları, tertemiz havası, yöresel yemekleri ve muhteşem doğası ile tatil için Ege'nin en ideal yerlerinden biri. Plajların, koyların, yemyeşil ormanların, kanyonların ve tarihi eserlerin bir arada bulunduğu bu yerde kısa bir tatili dolu dolu geçirmenizi sağlayacak birçok gezilip-görülecek yer bulma imkanınız var.

Altınoluk'ta oldukça fazla sayıda plaj mevcut. Altınoluk Antandros Plajı, Altınoluk Afrodit Tatil Köyü ve Altınoluk Merkez Plajı gibi mavi bayraklı plajların yanında 43 kilometrelik sahil şeridinde birçok plaj ve koy mevcut. Plaj klübü arayanlar için ise Raca Beach Club, Körfez Beach Club, Kız Kulesi Bech Club ve New Moon Beach Club akla gelen bazı tesisler. Özellikle çocuklar için de Körfez Aquapark, Aqua Olive Beach Club, Blue Zest Aquapark gibi su parkları mevcut.

Altınoluk'a ne zaman gidilir derseniz cevap yılın hemen her zamanı. Burada tatil sezonu Mayıs'ta başlıyor ve Altınoluk'un en yoğun ziyaret edildiği aylar Haziran - Ağustos yaz sezonu. Ama denize girmek gibi bir derdiniz yoksa, doğası ve her mevsim bulabileceğiniz konaklama imkanları ile Altınoluk'a kış aylarında da gidebilirsiniz.

Altınoluk'ta nerede kalınır sorusuna gelelim. Altınoluk merkezi en çok lokanta, restoran ve alışveriş imkanını bulabileceğiniz yer ve burada merkezi bir konumda kalmak sizi pekçok şeye yakın kılacaktır. Altınoluk şehir merkezi otelleri yanında deniz kıyısında, zeytin ağaçları arasında konumlu, Ege mimarisini yansıtan işletmeler de Altınoluk'ta konaklamak için güzel alternatifler. Son zamanlarda Altınoluk'a olan ilginin artması ile de Altınoluk'ta bugün güzel butik oteller ve bazıları konaklarda hizmet veren pansiyonlar bulmanız mümkün. Altınoluk'ta daha ev ortamı arayan aileler ise burada genelde şehir merkezindeki apart otellerden memnun kalacaklar. Bütün bu alternatiflere ek olarak da Altınoluk Yeşil Kamping, Özel İdare Kampı, Edi Koop ve Deniz Camping gibi yerlerde çadır ve kamping alternatifi de mevcut.

Altınoluk'taki otellerin bir listesi ve Altınoluk otel fiyatları gibi ayrıntılar için Altınoluk otelleri sayfasına bakabilirsiniz. Biz bu yazımızda ise birkaç Altınoluk otel tavsiyesi vereceğiz.

Altınoluk'ta nerede kalınır?
Altınoluk
Altın Çeşmeli Konak

Şehir karmaşasından kaçmak isteyenlere mükemmel bir lokasyonda hizmet veren Altın Çeşmeli Konak sahiplerinin mükemmel servisi, temiz odaları, konforu ve otantik atmosferi ile Altınoluk'ta konaklamak için yer arayanlara tavsiye edilebilecek iyi bir otel. Otelin konumu Kaz Dağlarının eteklerinde ve otel çok güzel bir Ege Denizi manzarasına sahip.

Lambada Hotel

Altınoluk merkeze yakın Lambada Hotel, Sakin,huzurlu ve gürültüsüz Altınoluk otellerinden bir diğeri. Oldukça iyi bir hizmet kalitesini yakalamış olan personeli, büyük havuzu, restoranları, plajı, temiz tesis ve odaları ile otel oldukça iyi bir alternatif. Tüm odalarında balkon olan otelin, deniz manzaralı odalarını seçmeye bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder