23 Eylül 2013 Pazartesi

Kurban Bayramı Tatilinde Uzakdoğu çok populer

Uzakdoğu tatili Türkiye'de son zamanlarda çok popüler olmaya başladı. Uzakdoğu'da Singapur, Tayland, Endonezya ve Malezya gibi birçok ülkenin Türklerden vize istememesi (ya da kapıda rahatça vize vermesi), Avrupa tatiline göre çok daha hesaplı fiyatlar ve onlarca direkt veya aktarmalı uçuş seçeneği ile uzun bayram tatillerinin en gözde turizm mekanları Uzakdoğu ülkeleri olmaya başladı.

haberturizm.com sitesine göre önümüzdeki 9 günlük uzun kurban bayramı tatilinde yaklaşık 6,000 kişi Uzakdoğu'yu tatil mekanı olarak tercih etmiş. Tatil.com örneğin bayramda Uzakdoğu ve Orta Avrupa turlarının tümünü sattıklarını açıkladı.

Bu bayramda özellikle Güneydoğu Asya ülkeleri Endonezya, Tayland, Singapur ile Hong Kong ve Maldivler tercih edilmiş. Bu ülkelerin en büyük avantajı Türklerden vize istememeleri olsa gerek. Düşünsenize hiçbir konsolosluğun kapısında sürünmeden ya da aşağılanmadan direkt uçağa atlayıp gidiyorsunuz.

Tayland'ın tatil cenneti Koh Samui


Eğer bu bayram tatilinde yolunuz Uzakdoğu'ya düşecekse ve hele de bu bölgeye ilk defa gidiyorsanız sitemizdeki bazı faydalı yazıları mutlaka okuyun. Özellikle de Tayland'ın Phuket, Bangkok, Pattaya gibi şehirlerini ziyaret edecek olanlar Tayland Bilgi yazılarımıza göz atsınlar.

Bangkok Tavsiyeler

Phuket Adası Tavsiyeler

Bangkok'un en gezilesi görülesi yerleri ve atraksiyonları

Yeni Başlayanlar için Tayland

Pattaya Jet Ski Dolandırıcılığı

Bali Adası Tavsiyeler

Singapur Bilgi

Malezya Tatil Adaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder