30 Ağustos 2013 Cuma

Ustanın Hikayesi - Beyaz TV Recep Tayyip Erdoğan Özel Programı

Ekşi Sözlük'ün "Gündem" başlığı altında görünce haberim oldu, Beyaz TV Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili Usta'nın Hikayesi adlı bir belgesel hazırlıyormuş. Peki nedir bu Usta'nın Hikayesi, nasıl bir belgeseldir diye biraz araştırdım. Usta'nın Hikayesi Beyaz TV'nin Başbakan Erdoğan'ın da katılımı ile 3 Eylül Salı saat 21:00'deyayınlayacağı programın adı. Programın Acun Ilıcalı, Ajda Pekkan, Kenan Işık, Orhan Gencebay, Kenan İmirzalıoğlu ve Fatih Terim'i içeren fragmanı YouTube'da yayınlandı (aşağıda Usta'nın Hikayesi fragman videosunu izleyebilirsiniz).

Milliyet'in 26 Ağustos haberine göre Usta'nın Hikayesi programı doğumundan AK Parti'nin kuruluşuna, hapishaneden Başbakanlık günlerine Recep Tayyip Erdoğan'ın özel hayatını ekrana getirecek. Türkiye'nin değişik illerinden çocukların Başbakan hakkında görüşlerini açıklayacağı programda sanat dünyasından Ajda Pekkan, Kenan İmirzalıoğlu, Orhan Gencebay, Şahan Gökbakar, Kenan Işık, Acun Ilıcalı, spor dünyasından Fatih Terim ve Hidayet Türkoğlu da tanıdıkları Erdoğan’ı anlatacakmış. Canlı yayında da Recep Tayyip Erdoğan  bu VTR’leri izleyip, üstüne konuşacakmış. Programda ayrıca Başbakan’ın cezaevi günlerinden mektuplar ve 11 bakan, genel başkan yardımcıları, grup başkan vekilleri ve iki büyük şehrin belediye başkanlarının da oynadığı şarkının bir bölümünü Kubat bir bölümünü de Işın Karaca'nın seslendirdiği bir klip de olacakmış.

Öyle görünüyor ki Erdoğan'a lakap olarak Usta bulunmuş (Ecevit  Karaoğlan'dı, Demirel Baba, Çiller Bacı, Erbakan Mücahitö vs...)

Usta'nın Hikayesi Fragmanı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan memleketimize özgü duygusallığımız sağolsun seveninin toz kondurmadan sevdiği sevmeyeninin ölesiye sevmediği bir figür olduğu için bu belgesel ya da özel program bir süre gündemi meşgul edeceğe benzer. YouTube videosunun altındaki yorumlar da zaten bu iki kutupta. Fragmnlardan gördüğüm kadarı ile Erdoğan'ın sevenlerince sevenleri gözünden hazırlanmış bir program olacak.

Programın afişinde ise Time'ın Recep Tayyip Erdoğan'lı kapağı ve Barack Obama'nın Yes We Can afişi karışımı bir tema kullanılmış:

Ustanın Hikayesi Afişi
Usta'nın Hikayesi Afişi
 

1 yorum:

  1. Sayın Başbakan toplumun her kesimini kucaklamak isterken, farkında olmadan bazılarını incitiyor. G.Doğu problemi böyle çözülmez kimse kusura bakmasın. Yerel seçimler hükümet için kötü sonuçlar doğurabilir, kimse seçim anketi sonuçlarına güvenmesin

    YanıtlaSil