2 Temmuz 2015 Perşembe

Adrasan'da nerede kalınır?

Harika doğası ve güzel plajıyla sesiz sakin bir tatil için bulunmaz bir cennet olan Adrasan, kendisinden daha meşhur olan Olimpos'un hemen komşusu bir tatil beldesi. Anayola ve civar yerlere ulaşımı pek kolay olmasa da Adrasan bakir ve güzel bir doğa, su sporları, tekne turları ve yamaç paraşütü gibi aktiviteler vaadediyor.

Burada büyük işletmeler, gece hayatı, barlar, restoranlar sokağı falan beklemeyin. Gece sizi bekleyen tek şey yürüyüş, mektap ve sessizlik.

Adrasan'ın en çok turist çeken özelliği plajı ve denizi. Her ne kadar taşlık ve üzerinde yürümesi alışılmış Antalya plajları kadar rahat olmasa da oldukça güzel bir deniz ve hemen plaj arkasında yükselen güzel bir doğa vaadediyor. Ama maalesef 2014 yılında çıkan Adrasan yangını ile 125 hektar çam ormanının yok olmasından sonra o yemyeşil tepeler eskisi gibi değil. Aslında Adrasan'ı imara açmak için özellikle çıkarıldığına dair şüphelerin (bizzat Kumluca Belediye Başkanı tarafından) dile getirildiği yangın sonrasında Adrasan doğası maalesef eski haline dönmeyebilir.

Adrasan'da nerede kalınır sorusuna gelelim. Adrasan'da artan popülaritesine paralel bugün birçok konaklama imkanı bulmak mümkün. Özellikle nehir kenarındaki oteller, nehre bakan bahçeleri ve dinlence mekanları ile en popüler konaklama imkanları.

Adrasan otelleri hakkında detaylı bilgiler, Adrasan otel fiyatları gibi ayrıntılar için Adrasan Otelleri sayfasına bakabilirsiniz. Bu sayfada, otellerin çeşitli online otel rezervasyon sitelerinden derlenmiş oda fiyatlarını görebilirsiniz. Böylece aynı odayı en ucuz fiyata alabilirsiniz. Tek tek tüm internet sayfalarında arama yapmaktan daha pratik ve etkin bir çözüm bu. Ayrıca otelleri konuk değerlendirmelerine göre de sıralayarak en doyurucu Adrasan otellerini bulmanız mümkün.

Adrasan ve komşusu Olimpos, Kumluca'nın 30 kilometrelik sahil şeridinin iki ucunda, önemli turizm merkezleri
Adrasan'a nasıl gidilir?

Adrasan'a Antalya Otogar İstasyonundan otobüsle ulaşmanız mümkün. Adrasan - Antalya arası yaklaşık 70 kilometre. Antalya'dan taksi tutmanız da olası ama bu size 150 - 200 TL'den aşağıya patlamayacaktır. Bir diğer alternatifiniz de Adrasan otelinizin sağladığı ulaşım (eğer oteliniz böyle bir hizmet sağlıyor ise). Bugün aslında sessiz sakin atmosferini ulaşımın zorluğuna borçlu o nedenle Adrasan'a ulaşımın zor olması aslında o kadar da kötü birşey değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder