3 Kasım 2013 Pazar

Antalya Otelleri - En iyi 10 Lüks Antalya Oteli

Antalya otelleri arasından aşağıdaki 10 lüks otel öne çıkan en iyilerden. Aşağıda da görebileceğiniz gibi en iyi lüks Antalya otelleri listemizin hepsi Lara Plajı bölgesinden. Gerçekten de lüks Antalya otelleri deyince akla ilk gelmesi gereken bu bölge her ne kadar Antalya şehir merkezine biraz uzak olsa da (17 km) güzeller güzeli Lara kumsalı ve denizi ile gerçek bir Akdeniz tatili sunuyorlar.

#1 - Barut Lara Resort Spa & Suites
Güzeloba Mahallesi, Yaşar Sobutay Mahallesi, No:30, PK:07235, Lara
Özellikle son 10 yılda yapılan otel yatırımları ile Antalya turizminin göz bebeği haline gelen Lara Plajı neredeyse Antalya denilince ilk akla gelen yerlerden biri olmaya başladı. Bu mekanda denizi, güneşi, mavisi ve yeşili ile Akdeniz esintisini lüks bir otelde yaşamak isteyenlerin ilk seçimlerinden biri olan Barut Lara Resort SPA standart üstü genişlikte odaları, özel tasarımlarla genişleyen ve tatil kavramına yeni anlamlar katan süitlerden oluşan konaklama seçenekleri, mimarinin doğa ve deniz ile kusursuz uyumu ile oluşan geniş yaşam alanları ile Akdeniz'de olmanın tadına vardırıyor.

#2 - Delphin Diva Premiere
Kemeragzi Mevkii, Antalya, Turkey

Lara Plajı dediğimiz gibi Antalya'nın en güzel ve bilinen plajlarından biri. Yine bu bölgede bulunan Delphin Diva Premiere 230 metre uzunluğundaki özel plajı ve her biri manzaralı 390 odasıyla konforlu bir Antalya tatili için ideal. Otelin odalarından Akdeniz manzarası şahane, personel oldukça iyi servis yapıyor ve özellikle çocuklu ailelere ideal bir Antalya oteli alternatifi sunuyor.

#3 - Hotel Baia Lara
Site Mevki Kemeralti Mah. Kundu Bolgesi Tesisler Cad. Kundu Turizm Yolu 
Gördüğünüz gibi Antalya otelleri arasında en iyileri saydığımız listemizde tüm oteller Lara'dan. Toplam 57.000 m² alana kurulu olan denize sıfır Baia Lara Hotel Lara'da kendine ait büyük kumsalı ve devasa havuzları ile dikkat çekiyor.

Antalya Otelleri - Hotel Baia Lara
Hotel Baia Lara Antalya
#4 - Liberty Hotels Lara
Kemeragzi Mevkii Kundu Bolgesi, Lara, Antalya 07235
Lara'da özel bir plaja ve palmiye ağaçları ile çevrili su kızaklarının bulunduğu geniş bir havuza sahip olan Liberty Hotels Lara, 2 tenis kortu, tam donanımlı fitness merkezi ve plaj voleybolu sahası gibi tesisleri ile tam tatillik.

Liberty Hotels Lara’nın ana restoranında dünya mutfağından yemekler servis ediliyor. Havuz başında yemek yiyebiliyorsunuz Otelde ayrıca Modern Türk mutfağı, İtalyan restoranı,barbekü  ve siparişe göre pizza servisi yapan özgün Yörük Çadır var.

#5 - Delphin Palace Hotel
Kemeragzi Lara Plajı, Antalya 07230

Oldukça sıradışı mimarisi ile diğer Lara Plajı otellerinden ayrılan 5-Yıldızlı Delphin Palace Hotel klasik bir lüks Antalya oteli. Çok katlı yapı, çocukların fena halde bayılacağı su kaydıraklı kocaman bir havuz, kendine ait kumsal, bar-iskele, lüks tesisler ve muhteşem Akdeniz manzaralı odalar.

Lüks Antalya Otelleri - Delphin Palace Hotel
Delphin Palace Hotel Antalya Lara
#6 - Limak Lara De Luxe Hotel & Resort
Kemeragzi Mevki Lara, Muratpasa, Antalya
Limak Lara De Luxe Hotel'in hizmet kalitesi oldukça üst düzey. Resepsiyondan temizlikçisine herkes herhangi bir sorununuzu anında çözmek için sonuna kadar uğraşıyor. Otelin ilginç mimarisi, lüks odaları, güzel tesisleri ve de harika yemekler sunan restoranları var. Deniz zaten güzel. 5-Yıldızlı lüks Antalya Oteli arayanlara.

#7 - Royal Wings Hotel
Lara, Antalya 07100
Lara Plajının devasa lüks otellerinden biri daha listemizde. Royal Wings Hotel, Stone Group Hotels zincirine ait ve 72.000  m²  lik  alanda  kurulmuş. Otel ile Akdeniz kumsalı arasında kalan özel peyzajlı devasa bahçesi grçekten çok güzel. Otelde çocuklar için Mini Kulüp diye bir hizmet var. Çocuklu ailelerin rahat tatil yapmaları amacı ile oyun alanı,  sinema odası, kaydıraklı yüzme havuzları ve lunaparktan oluşuyor.

#8 - Delphin Imperial Hotel Lara
Kemeragzi Mevkii, Lara | Turizm Yolu, Antalya 07110
İhtişam ve heybet konusunu abartmış bu lüks Antalya oteli (tepesinde Empire State Building tadında art deco kuleleri olan devasa binayı görünce ne demek istediğimizi anlarsınız) 5-yıldızlı ve her yıldızının hakkını sonuna kadar veriyor. Delphin Imprial Hotel'de servis en üst düzey, tesisler çok güzel, yemekler güzel, kumsal güzel, havuz daha güzel. Denize bakan odaların manzarası şahane (üst katları tercih edin).

#9 - Saturn Palace Resort
Kemeragzi Mevkii Lara, Antalya
Saturn Palace Resort otelinin kumsalından odaların tuvalatlerine kadar olan kusursuz temizliği, muhteşem deniz manzaralı odaları (daha pahalılar ama bu odaları seçmeye bakın hatta içinde jakuzi olan odalar süper geniş), restoranları ve tesisleri ile tam bir lüks Antalya Oteli.

#10 - IC Green Palace
Ozlu Koyu Kocacam Mevkii, Kundu, 07110 Antalya
Herşey dahil Antalya tatili sunan IC Green Palace, 4000 metrekarelik havuzu, kendine ait 300 metrelik geniş kumsalı, güzel tesisleri ve odaları ile sizi pek dışarı çıkarmayacak bir otel.  

1 yorum: