2 Kasım 2013 Cumartesi

Kıbrıs gece hayatı

Kıbrıs vizesiz gidilebilen, hem İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerden uçak ile hem de Mersin Taşucu ya da Alanya limanlarından feribot ile kolayca ulaşılabilen popüler bir Akdeniz tatil mekanı. Kıbrıs'ın önemli turizm kentleri Girne, Lefkoşa, Güzelyurt ve İskele turistlere en çok hitap eden şehir olmakla beraber Kıbrıs Gece Hayatı diye bilinen bolca kırmızı noktalı gece hayatının kalbinin attığı yerler özellikle Lefkoşa ve Girne.

Kıbrıs gece hayatının Türk erkeklerinin bir kısmının en çok ilgisini çeken iki yönü ön plana çıkıyor: kumar ve fuhuş yani parayla seks. Özellikle Lefkoşa ve Girne'de gece klübü adı altında faaliyet gösteren ve girişi 30-50 TL arasında mekanlar Rus, Ukraynalı ve Kıbrıslı seks işçileri ile dolu. Bunlardan başka adada eskort kız servisleri de var.

Belli başlı Kıbrıs gece klüpleri Biyax Night Club, Anemon Night Club, Monamour Night Club, Golden grils Night Club, FourPlay Night Club, Titanik Night club, Sarıtaşlar Night Club, MidNight Gece Külübü, Maxsim K5 Gece Külübü, Harika Night Club, Hasan Baba Gece Külübü, Antik Gece Külübü, Gold Night Gece Külübü, Melekler Gece Külübü, Casablanca Gece Külübü, White Gril's Night Club, White House Night Club, vs. Bu fuhuş işi sonradan ya klüp içlerindeki özel odalarda ya da otelde dönüyor ki oteller seks turizmine pek ses ediyora benzemiyorlar.

Neyse yazımızı Kiev Orospu Nasihatları tadına çevirmeden bu Kıbrıs Gece Hayatının karanlık yüzüne de dikkat çekelim: KKTC'nin gizli fuhuş dosyası.

Kıbrıs kumarhaneleri ise günah dolu gecelerin 2. ayağı.Sadece Türkiye'lilerin değil İngiliz, Yunan, Rum ve İsraelliler'in de bolca takıldıkları kumarhaneler genelde otel artı kumarhane şeklinde yatırımlar. Türkiye'de kumarhaneler yasal olmadığı için buraya kumar oynamaya akın akın Türk vatandaşları geliyor.

Kıbrıs gece hayatı en çok kumarhane ve gece klüpleri ile meşhur.
Kıbrıs'ta nerede kalınır?
Kıbrıs'a kumar için paket olarak geldiyseniz zaten kumarhane otellerden birinde kalacaksınızdır. Ama kendi otelinizi kendiniz bulmak istiyorsanız Kıbrıs otelleri sayfasına göz atabilirsiniz.

Diğer Kıbrıs otelleri için otel arama motoru hotelscombined Kıbrıs Otelleri bölümüne bakabilirsiniz.

Kıbrıs'a nasıl gidilir?
Kıbrıs'a Ankara, İstanbul ve İzmir'den THY, Pegasus ve Kuzey Kıbrıs Havayolları ile ulaşabilirsiniz. Uçuşlar Kuzey Kıbrıs Lefkoşa Ercan Havalimanına yapılıyor. Bunlardan başka ise Taşucu ve Alanya'dan Kıbrıs'a feribot ile gitmek mümkün.

Kıbrıs vizesiz gidebileceğiniz bir yer.

1 yorum: