4 Kasım 2013 Pazartesi

En iyi lüks Ankara otelleri

Ankara'da kalacak otel mi arıyorsunuz? O zaman Ankara otellerinin en iyilerini listelediğimiz bu yazımız tam size göre.

1 - JW Marriott Hotel Ankara
Kızılırmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 1 Soğütözü, Ankara 06520 (Çankaya)

Çankaya'daki 5-Yıldızlı lüks  JW Marriott Hotel Ankara, Ankara'nın en büyük konferans salonlarının bulunduğu, Ankara iş ve hükümet merkezlerine yakın, genelde iş için Ankara'da olanlara hitap eden yepyeni bir otel. Otelin servisinden odalarına, yemeğinden SPA'sına herşeyi o kadar iyi ki, Ankara otellerinin en iyisi olan bu otel için yazacak kötü birşey bulmak zor.

2 - Divan Cukurhan
Tarihi Ankara Kalesi Necati Bey, Ankara
İlk sırada büyük bir Ankara oteli vardı, ikinci sırada ise 5-Yıldızlı ama küçük bir Ankara otelimiz var. Divan Cukurhan Ulus'ta Ankara Kalesinin ana girişinin hemen öte tarafında eskiden At Pazarı olarak bilinen yerin yakınında Osmanlı zamanında han olarak kullanılan bir yapı. 16 yüzyıl sonlarından kalma bu kiremit, taş ve ahşaptan yapılı binadaki modern Divan Çukurhan Oteli, tarihi ve güzel bir oteli birleştiren ilginç bir Ankara deneyimi sunuyor.

3- Swissotel Ankara
Yıldızevler Mahallesi | Jose Marti Caddesi No: 2, Ankara
Çankaya'daki butik lüks otel Swissotel Ankara yabancı elçiliklere ve devlet kurumları ile iş merkezlerine yakın bir ortamda 147 adet odası ve lüks suit ile hizmet veriyor. Bir Swissotel'den bekleyebileceğiniz herşeyin bulunduğu bu otel merkezi ve 5-Yıldızlı bir Ankara oteli arayanlara.

4 - Ramada Plaza Ankara 
Yasam Ave 4th St No:4 | Söğütözü, Ankara
Ramada Plaza Ankara Otelini tek kelime ile tanımlamak istesek "mükemmel" diyebiliriz. Biz demiyoruz, Uluslararası Wyndham otelleri kalitesi ile Türk misafirperverliğini beş yıldızlı hizmetiyle bütünleştirerek sunan Ramada Plaza Ankara, turistlerin en çok ziyaret ettiği ve tarafsızlığı ile seyahat konusunda Dünya’nın en iyi web siteleri arasında olan Tripadvisor tarafından 2013 Mükemellik Sertifikası’na layık görüldü. Sitede Ankara'nın en iyi 10 oteli içinde yer alan otel, misafirlerinden oldukça iyi yorumlar alan oldukça iyi bir otel. Kesinlikle ilk akternatiflerden.

5 - Limak Ambassadore Hotel Ankara
Bogaz Sok. No:19 Gaziosmanpasa (Gop), Cankaya, Ankara 06700
Limak Oteller Zincirinin en yeni haklası Limak Ambassadore Hotel, Ocak 2006'dan beridir misafirlere açık, görece yeni bir Ankara butik oteli. Ankara'nın merkezinde modern ve chic bir mimariye sahip otel devlet dairelerine, yabancı büyükelçiliklere, iş ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde bir otel. Değişik bir Ankara Oteli arayıpta lüksten ödün vermeyenlere.

Limak Ambassadore Hotel Ankara
Limak Ambassadore Hotel Ankara
6 - Movenpick Hotel Ankara
Bestepeler Mah. Yasam Cad. No:1 Sogutozu, Yenimahalle, Ankara 06520
İş toplantıları, seminer ve konferanslar için ideal bir Ankara oteline geçelim. Movenpick Hotel Ankara Aşti civarında Ankara'nın en büyük alışveriş merkezi Ankamall'a yakın (trafiği saymazsanız) bir otel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder