16 Kasım 2013 Cumartesi

En iyi 10 lüks İzmir Oteli

İzmir otelleri arasından aşağıdaki 10 lüks otel öne çıkan en iyilerden.

#1 - Key Hotel
Mimar Kemalettin Caddesi No:1 | Konak, İzmir 35260
İzmir denilince akla gelen ilk yer ve de İzmir'in en gözde yeri Kordonboyu. İzmir’in Kordonboyu’nda yer alan ve Konak Meydanına sadece 500 metre mesafedeki Key Hotel, İzmir'in en güzel otellerinden biri. 34 odalı otel 24 adet standart, 7 adet superior, 1 adet executive, 1 ader deluxe suite ve 1 adet grand suite olmak üzere 5 farklı oda tipi sunuyor. Fiyatı da, klasmanına göre, oldukça uygun.

Key Hotel'i TripAdvisor 2013 yılında bu 4 yıldızlı güzel oteli Türkiye'nin en iyi 25 lüks oteli listesine koymuş.

#2 - Swissotel Grand Efes İzmir
Gaziosmanpaşa Bulvarı No: 1, İzmir 35210
İzmir'in en iyi lüks otelleri listesindeki ikinci otelimiz Kordonboyu'ndan biraz içerde. Kordon’a yürüme mesafesindeki 5-Yıldızlı Swissotel Grand Efes İzmir, İzmir'de geniş ve büyük tesislerle hizmet veren bir lüks otel arayanlara. Kocaman bir havuz, SPA, fitness center, geniş odalar ve İzmir Fuarına, şehir merkezine ve Kordon'a yakın harika bir lokasyon sunan 402 odalı otel, bir swissotel şubesinden bekleyeceğiniz her türlü konfora sahip.

#3 - Moevenpick Hotel İzmir
Cumhuriyet Bulvarı. 138, İzmir 35210
İzmir Pasaport İskelesine yakın Cunhuriyet Meydanındaki Moevenpick Hotel İzmir sadece İzmir'in değil Türkiye'nin en iyi iş seyahati otellerinden biri. İzmir şehir merkezinde 185 modern odası ile hizmet veren otel, servis kalitesi, temizliği, geniş odaları muhtemelen İzmir'in en merkezi oteli.

#4 - Park Hotel İzmir
1367 Sok. No:9 Basmane, Konak, İzmir 35240
Ağustos 2007 tarihinden itibaren hizmete açılan Park Otel İzmir’in merkezinde, İzmir fuarına üç dakikalık Kordon'a beş dakikalık yürüme mesafesinde bir butik otel. Alışıla gelmiş modern otelcilik çizgilerinin dışında sanatsal anlayışın hakim olduğu farklı bir mimari yapı yaratılmış Park Otel İzmir de. Otelin içini bir iç mimar değil, bir sanatçı yapmış mesela.

Park Otel İzmir'de 6 adedi suit ve 43 adedi standart olmak üzere toplam 49 adet oda ve 45 kişilik Toplantı Salonu bulunmakta. Otelin odalarında LCD 19” TV, minibar, saç kurutma makinesi, kişiye özel kasa, wireless ( kablosuz internet hizmeti ), kablolu internet, VRF klima sistemi + merkezi ısıtma, direct telefon ve her odada kişiye özel 1000 kanala yakın uydu yayını var. Her odada uydu yayını da mevcut. Bu sayede otelın misafirleri 30-40 kanalla sınırlı kalmayıp 1,000 kanala kadar kanal seçme şansına ve özellikle yabancı misafirler kendi dillerinde kanal bulma şansına sahipler. Ayrıca vizyondaki filmlerin gösterimde olduğu multivizyon kanallarıda şifresiz olarak aktif hale getirilmiş. Daha ne olsun.

#5 - Met Butik Otel
Çankaya Mahallesi, Gazi Bulvarı. No:124, İzmir
30 Standart Oda, 6 Superior Oda, 1 Suite Oda, 1 Suite Met Oda ile hizmette olan Met Butik Otel İzmir'in merkezinde mükemmele yakın bir otel konaklaması sunuyor. Otelin konforlu odaları, modern banyosu, hizmet kalitesi ve lokasyonu en önemli artıları. Otel 9 Eylül Meydanına ve metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde.

En iyi 10 lüks Izmir Oteli
Moevenpick Hotel İzmir
#6 - Tempo Residence Comfort
Gaziler Caddesi No:206 Basmane, Konak, İzmir 35240
İzmir'in en iyi lüks otelleri listemizin 6. sırasında bir otel değil adından da anlaşılacağı üzere bir apart otel var. Tempo Residence Comfort' da kendinize, işinize, İzmir yaşamına daha çok vakit ayırabilmeniz, evinizin rahatlığını ve sıcaklığını hissedebileceğiniz 1 oda 1 salon Amerikan mutfaklı lüks daireler var.

Tempo Residence Comfort'un sunduğu dairelerde yemeğinizi kendinizin yapabileceği tam donanımlı mutfak bulunmakta. Dilerseniz yemek yapabiliyor ya da Türk,İtalyan,Çin mutfaklarının menülerine bakarak dışarıdan sipariş verebiliriyorsunuz. Dışarıdan yiyecek içecek getirebiliyor, veya alışveriş listesi hazırlayarak görevlinin almasını isteyebiliyorsunuz.

#7 - Renaissance İzmir Hotel
Akdeniz Mahallesi, Gaziosmanpaşa Bulvarı, No: 16 Konak, İzmir 35210
Uluslararası Marriott Oteller Zinciri tarafından işletilen bu 5-Yıldızlı Renaissance İzmir Otel 110 adet lüks ve modern odası ve güzel tesisleri ile İzmir'in merkezinde Kordon'a yürüme mesafesinde yeni bir İzmir oteli.

#8 - Wyndham İzmir Özdilek
İnciraltı Mahallesi İnciraltı Caddesi No:67 Balçova, İzmir 35340
Eski ismi Crowne Plaza olan Wyndham İzmir Özdilek listemizdeki Konak dışındaki ilk otel. Otel muhteşem deniz manzaralı odaları, çok güzel bir SPA merkezi, 5-Yıldızlı bir otelden bekleyeceğiniz bir servisi, büyük havuzu ile balayı kumrularından kurumsal tatil yapanlara kadar geniş yelpazede bir müşteri kitlesine hitap ediyor.

Bu otelde kalacaksanız farkını ödeyip deniz manzaralı odalarda kalmaya bakın.

#9 - Hilton İzmir
Çankaya Mahallesi Gazi Osman Paşa Bulvarı No:7 Küçükyalı, Konak, İzmir
Hilton İzmir'in merkezi lokasyonu ile ilgili diyecek fazla birşey yok. Listemizdeki birçok otel gibi İzmir'in olabilecek en merkezi yerinde. Hilton İzmir 142 metre yüksekliğinde 35 katlı Ege Bölgesinin en yüksek binasında olup muhteşem bir İzmir ve İzmir Körfezi manzarasına sahip. Herhalde İzmir'de bundan daha güzel manzaralı otel odası bulamazsınız. Hizmet, servis ve tesisler Hilton kalitesinde.

#10 - Karaca Otel
Necatibey Bulvarı Sevgi Yolu 1379. Sokak No:55, İzmir
Karaca Otel, 1970 yılından beri hizmet veren, İzmir’in en köklü otellerinden. Karaca Otel, İzmir’in kalbinde, oteller bölgesinde, kentin en büyük iki oteli Hilton ve Swiss Otel Grand Efes’in arasındaki “Sevgi Yolu”nda yer almakta. Kentin en prestijli meydanı “Cumhuriyet Meydanı” ve ünlü “Kordon” 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde ve İzmir Ticaret Odasına, Sanayi Odasına, Deniz Ticaret Odasına, İzmir Fuar alanına, Çankaya Metro İstasyonu ve tarihi Kemeraltı Çarşısına otelimizden yürüyerek, kolayca ulaşabileceğiniz bir lokasyonda.

2 yorum:

  1. Merhaba
    Ben de otellerle ilgili bir çalışma yaptım dikkatinizi çekerse aşağıda gönderiyorum;
    http://www.modaizle.com/izmirdeki-en-guzel-10-otel-hangisi/

    YanıtlaSil
  2. Küçük bir çalışma yaptım eğer beğenirseniz aşağıdaki gibi;
    İzmir'de En güzel 4 yıldızlı oteller

    YanıtlaSil