2 Mart 2014 Pazar

100 Euro altında 10 görece ucuz Paris oteli

Paris seyahatinizde paradan tasarruf yapmanın en kestirme yolu, hesaplı, görece ucuz bir Paris otelinde kalmak. Zaten Paris'te toplu taşıma, özellikle de metro aşmış olduğundan genelde yapmanız gereken şehrin merkezinin biraz dışında ama metro durağına yürüme mesafesinde bir otelde kalmak. Zaten Paris görece güvenli bir yer olduğundan tehlikeli olduğu zaten bilinen mahallelerde kalmadığınız sürece bir sorunla karşılaşma şansınız az.

Biz bu yazımızda gecesi 100 Euro'nun altında ve iyi Paris otellerinden 10 adedini listeledik. Listemizdeki çoğu görece ucuz otel şehrin tarihi merkezinin dış bölgelerinde ama metro durağına yakın konumda. "İyi" kısmında ise otelin tüm konuk değerlendirmelerinin bir ortalamasını aldık ve şike olmasın diye de en az 250 adet konuk değerlendirmesi almış otelleri listemize koyduk.

Aşağıda da görebileceğiniz gibi çoğu otel, otel konaklamasında en popüler bölgelerden biri olan Montmartre'de. Eğer siz kendiniz tüm oteller bakmak isterseniz Paris otelleri sayfasına, eğer Montmartre'deki tüm otelleri görmek isterseniz Paris Montmartre Otelleri sayfasına bakabilirsiniz. Paris'te neresi ne tarafa düşer hiçbir bilginiz yoksa size küçük bir Paris oryantasyonu yaptıracak olan Paris'te nerede kalınır sayfamıza bakabilirsiniz.

Pavillon Saint Louis Bastille

Gare de Lyon'dan birkaç dakika yürüme mesafesindeki 3 yıldızlı Pavillon Saint Louis Bastille, Paris'in 12. Bercy – Gare de Lyon Bölgesinde güzel ve hesaplı bir otel. Otel sessiz, odalar temiz ve konforlu. Pavillon Saint Louis Bastille'de gecelik oda fiyatları ise 89 Eurodan başlıyor.

Hotel de la Porte Doree

Paris'in tarihi merkezinin bir miktar dışında da olsa, 3 yıldızlı Hotel de la Porte Doree bir metro istasyonunun yanıbaşında. Temiz ve butik Parisli odaları ile şık ve rahat bir otel burası. Hotel de la Porte Doree'de gecelik oda fiyatları 100 Euro.

Terminus Orleans

Temiz ve konforlu odaları, metro istasyonu başındaki konumu ve güleryüzlü, yardımsever çalışanları ile 2 yıldızlı Terminus Orleans gecelik 99 Euro'dan başlayan fiyatlarla kalabileceğiniz bir hesaplı otel.

Elysees Opera Hotel

08. Champs-Elysees gibi merkezi bir konumda bulunan 3 yıldızlı Elysees Opera Hotel Gare St. Lazare'ye ve bir metro istasyonuna yakın. Bu sade ve bütçe otel temiz, konforlu bir odadan fazlasını aramıyorsanız, 99 Euro'dan başlayan gecelik oda fiyatları ile bütçeye uygun bir otel.

Paris Montmarte Otelleri
Paris Montmarte iyi, metro istasyonuna yakın ve görece ucuz otellerin en çok bulunduğu yer.
Hotel Audran

Dedik ya, Montmarte turistlerin otel bulup kaldıkları en popüler bölge. Zaten bölgenin kendi bir gezilecek-görülecek yer. Buradaki 2 yıldızlı Hotel Audran'dan başlayalım. Abesses Metro Durağına 2 dakikada yürüyebileceğiniz, bu şekilde merkezdeki atraksiyona 20 dakikada ulaşabileceğiniz bir konumda ve 79 Euro'dan başlayan oda fiyatlarına sahip.

Hotel Luxelthe

1 yıldızlı bu Montmartre oteli sadece başınızı sokacak ve uyuyacak bir yer arıyorsanız ideal. Metro'nun dibinde. Hotel Luxelthe'de odalar 79 Euro'dan başlıyor.

Eden Hotel Montmartre

Montmartre devam: Eden Hotel Montmartre metro durağına yakın konumu, 79 Euro'dan başlayan hesaplı gecelik ücretleri ile kalacak temiz bir yer sunuyor. Ekstra ücret ile kahvaltı şansınız da var.

Timhotel Montmartre

Trafiğe kapalı hoş bir meydana bakan bu şirin otel, Montmartre meşhur kırsalımsı bölgelerinden birinde. Odalar küçük ama idare eder. Otelle ilgili tek büyük şikayet oldukça küçük olan banyo ve duşu. Fiyat ise 77 Euro ve üzeri.

Hotel Regyn’s Montmartre

2 yıldızlı Hotel Regyn’s Montmartre aynı formatta bir başka iyi bütçe otel: Abbesses Metro İstasyonuna yakın, küçük ama temiz odalar. Fiyat ise 84 Euro.

My Hotel In France Montmartre

My Hotel In France Montmartre de Abesses Metro İstasyonuna yakın (yürüyerek 3 dakika). Kahvaltı güzel, çalışanlar yardımsever. Odalar ise sadece 61 Euro.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder