20 Mart 2014 Perşembe

10 adet 100 Eurodan ucuz Roma Oteli

Roma'ya tatil ya da ticaret için gidecekseniz ve eğer bu ziyaretinizde paradan tasarruf etmek istiyorsanız, bunun en kestirme yolu ucuz bir Roma otelinde kalmak. Bu yazımızda görece ucuz, merkezi, gecesi 100 Euronun altında ve toplu taşıma araçlarına yakın Roma otellerinden 10 adet en iyisini sizin için listeledik. Listemizi oluştururken onlarca internetten otel rezervasyon sitesinden derlemiş konuk yorum ve derecelendirmelerini baz aldık.

Roma otelleri pahalı olarak bilinir. Ama merak etmeyin Roma'da kalabileceğiniz görece ucuz oteller mevcut. Eğer Roma'nın mahalleleri ile ilgili genel bir bilgi isterseniz Roma'da nerede kalınır adlı yazımıza da bakabilirsiniz. İşte size 10 adet ucuz ve iyi Roma oteli.

Hotel De Monti

2 Yıldızlı Hotel De Monti, Roma şehir merkezinde alışveriş ve Roma gece hayatına yakın bir konumda. Latium Şarap Bölgesinde (Latium Wine Region) yerleşik otel temiz odalar, harika bir konum ve güzel bir kahvaltı ile birlikte geliyor. Hotel De Monti'de gecelik oda fiyatları 84 Euro.

Aurelia Vatican Apartments

Aurelia Vatican Apartments da Latium Wine Region'da ve Valle Aurelia Metro İstasyonuna 20 dakika yürüme mesafesinde. Buzdolabı, kablolu TV, çay-kahve yapma yeri ile gelen modern ve geniş apartman dairelerinin gecesi 79 Euro ve üzeri.

QuodLibet

2 Yıldızlı QuodLibet Roma'nın Prati semtinde ve Roma'nın en iyi ucuz otellerinden biri. Temiz odaları, mükemmel lokasyonu ve güleryüzlü servisi ile öne çıkan QuodLibet'te gecelik oda fiyatları 99 Euro ve üzeri.

At Your Place

2 Yıldızlı At Your Place Roma'nın merkezi semtlerinden Borgo'da yerleşik bir B&B. Castel Sant’Angelo ve Via della Conciliazione'den kısa bir yürüme mesafesindeki bu yer, temiz odaları ve lokasyonunun yanında sağladığı leziz kahvaltı ile de meşhur. Yakınında da bir sürü bar, gece klübü ve restoran var. Geceliği 70 Euros ve üzeri.

Roma Trevi Çeşmesi
Roma Trevi Çeşmesi
Aldebaran Bed & Breakfast

Porta Maggiore'da yerleşik Aldebaran Bed & Breakfast'da bir başka B&B alternatifi. Geceliği 70 Euro. Eğer arzu ederseniz gurme kahvaltısı da var.

Zero6 Guest House Rome

3 Yıldızlı Zero6 Guest House Roma'nın merkezi semti Prati'de Vatikan Şehrine ve Ottaviano metro istasyonuna yakın. Odaları çok temiz, geniş ve konforlu banyolara sahip. Küçük ama güzel bir kahvaltı da sunan Zero6 Guest House Rome'da odalar 80 Euro'dan başlıyor.

Maria Rosa Guesthouse Rome

Maria Rosa Guesthouse, Roma'nın merkezinde ve çevresinde güzel yemek yeme olanakları mevcut. Lokasyonu merkezi ve birçok turist bölgesine yürüyerek gidebileceğiniz kadar da yakın. Piazza Venezia, Capitoline Hill ve Campo de’ Fiori örneğin 20 dakika yürüme mesafesinde. 10 dakika taksi yolculuğu da sizi Roman Forum'a ulaştıracak. Oda fiyatları gecelik 76 Euro ve üzeri.

Capricci Romani B&B

Roma merkezdeki Capricci Romani B&B, Via della Conciliazione ve Castel Sant’Angelo'ya yakın. Rahat ve konforlu odaları olan bu yerin havaalanından servisi de var. Geceliği 60 Euro.

Papa Vista Relais Hotel Rome

Ottaviano – San Pietro – Musei Vaticani Metro İstasyonuna ve Cipro Metro İstasyonuna 10 dakika yürüme mesafesindeki Papa Vista Relais Hotel Rome, Roma'yı keşfetmek için harika bir üs sunuyor.Tamam bu otelin geceliği 100 Euronun biraz üstünde (108 Euro) ama lokasyonu sağolsun yine de listemize almadan edemedik.night.

Hotel Villa Duse

4-yıldızlı Hotel Villa Duse, sessiz, sakin ama Roma merkezin biraz dışındaki Parioli semtinde. Yine de merkeze gidebilmeniz için toplu taşıma araçlarına yakın. Gecelik fiyat 108 Euro. Roma'da Romalılar gibi kalmak isteyenlere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder