1 Temmuz 2013 Pazartesi

Dünyanın en iyi havuz ve SPA'ları

Marina Bay Sands Otel Sonsuzluk Havuzu - Singapur
Singapur'un görkemli finans merkezine tepeden bakan Marina Bay Sands Otel Sonsuzluk Havuzu (Infinity Pool) maalesef sadece bu 5 yıldızlı otelin misafirlerine ve onların misafirlerine açık. Otelin 3 devasa kulesinin tepesinde 57. katta bulunan SkyPark içindeki havuz yerden 200 metre yükseklikte.

Marina Bay Sands Otel Sonsuzluk Havuzu
Marina Bay Sands Otelinin tepesindeki sonsuzluk havuzu, muhteşem bir Singapur manzarası sunuyor.

Cambrian Otel Sonsuzluk Havuzu - İsviçre
Cambian Otel'in İsviçre Alplerinde güzeller güzeli bir vadiye tepeden bakan bir konuma sahip bu havuzu, açık havada olsa da ısıtma sistemi sayesinde yaz-kış kullanılabiliyor.


Ubud'un Asma Bahçeleri Otel ve SPA - Bali (Endonezya)
Bali'nin manzarası ile meşhur Ubud yöresinin doğasıyla uyumlu şekilde tasarlanmış bu sonsuzluk havuzları, vadiye doğru kat kat iniyor. Havuzlar, Ubud Hanging Gardens Luxury Hotel & Resort oteline ait.

Ubud'un Asma Bahçeleri Otel ve SPA

Caruso Otel - Italya
Sonsuzluk Havuzları ile devam ediyoruz. Ravello'da denize nazır bir tepede konuşlanmış olan bu süper lüks Caruso Otel'in havuzu hem bir mimari şaheser hem de muhteşem manzarası ile inanılmaz bir deneyim. Otelin yaklaşık gecesi $2200 fiyatı ile pek herkese açık bir deneyim sunmuyor maalesef.


İstanbul Çemberlitaş Hamamı - Türkiye
Tanıtmaya gerek yok, İstanbul'un ve Türkiye'nin en iyi hamamlarından biri olan Çemberlitaş aynı zamanda dünyanın en iyi SPA merkezlerinden de biri.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder