21 Temmuz 2013 Pazar

Macaristan Budapeşte'ye ucuz uçuşlar Wizz Air'den

Macaristan'ın Budapeşte kentine ucuz uçak bileti arayanlara müjde. 2 Ağustos 2013 tarihinden itibaren Macar hesaplı havayolu şirketi Wizz Air Budapeşte - İstanbul arasında uçmaya başlayacak. Haftada 4 kere Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar oloarak başlayacak olan uçuşlar Eylül'den itibaren Perşembe günlerinin de eklenmesi ile haftada 5 kereye çıkacak. Wizz Air uçuş sayısını aşamalı olarak Mart 2014'e kadar günlük uçuşlara çıkarmayı hedefliyor.

W!ZZ Air Orta ve Doğu Avrupa'nın en büyük hesaplı havayolu şirketi. İstanbul Wizz Air'in doğu yönünde genişlemesine Tel Aviv, Kiev, Bakü ve Dubai'den sonra eklenen en son şehir. Havayolunun sağladığı ucuz uçak biletlerinin Macaristan ve Türkiye arasında karşılıklı turizm ve iş gezilerinde 70 bin yolcuya varan artışa neden olması bekleniyor.

Wizz Air'in basın açıklamasından alıntı:

"W!ZZ AIR Macaristan havayolu trafiğini çok ucuz uçak biletleri ve doğu yönünde genişlemesi ile ne zamandır arttırıyordu. Asya ve Avrupa arasında köprü olan İstanbul şehrine olan uçuşların en çok bilet satan uçuşlardan biri olmasını bekliyoruz. Türkiye'nin artan bir şekilde iş ve turizm merkezi haline gelmesi şimdi bu uçuşlarla biraz daha hızlanacak".

Wizz Air İstanbul - Budapeşte uçuşları İstanbul'un Anadolu Yakasındaki Sabiha Gökçen Havaalanından yapılacak. wizzair.com adresinde halihazırda satışta olan biletler tek yönde 26.5 Amerikan Dolarından başlayan fiyatlara sahip.

Budapeşte'ye ucuz uçak bileti Wizz Air
Wizz Air bu Ağustos'ta İstanbul - Budapeşte arası ucuz uçuşlara başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder