4 Temmuz 2013 Perşembe

Paris'in en aile dostu otelleri

Önde gelen online otel rezervasyon sitesi Agoda.com çocukları ile seyahat eden aileleri için Paris'in en aile dostu, en iyi, en rahat ve konumu iyi otellerinin bir listesini yayınladı. Bonus olarak da bu Paris otellerinden bazıları oldukça uygun indirimler sunuyor.

Paris'te özellikle yoğun sezon olan yaz sezonunda kalabalık seyahat edenlerin uygun bir otel bulması zor olabiliyor. Bu nedenle Agoda.com'un Fransa otel konaklama uzmanları aileler için Paris'in en iyi 10 oteli listesini hazırlamışlar. Listedeki oteller birden çok odalı suitleri, her büyüklükte gruplara hitap eden konforlu imkanları ile ailelerin Paris tatil deneyimlerini en iyi şekilde yaşayabilecekleri yerler.

Paris ziyaret edilecekler listesinin oldukça uzun olduğu bir şehir. Eyfel Kulesinden, Pere Lachaise Mezarlığına; Notre-Dame Katedralinden to Louvre Müzesine Paris'te gezilip görülecek yerler o kadar çok ki!

Hotel La Maison Saint Germain 3.5*
Sen Nehri'ne taş atımı mesafesinde ve Latin Quarter ve Mabillon Metro Station'a yürüme mesafesindeki Hotel La Maison Saint Germain her yaş ve zevkten turiste hitap ediyor.

Le Prince Regent Residence et Spa 4*
Hem tatilcilere hem de iş için gelenlere hitap eden Le Prince Regent Residence et Spa Paris'in en popüler bölgelerinden birinde, 6th Arrondissement of Saint Germain – Luxembourg, konuşlu ve Palais du Luxembourg ile Paris-Sorbonne Universitesi'ne çok yakın.



Hotel Residence Henri IV 3*
Hem turistler hem de Paris ahalisi için popüler bir bölge olan 5th Arrondissement of Pantheon-Notre Dame'da konuşlu otel, toplu taşıma sistemine yakınlığı sayesinde Saint Etienne du Mont Kilisesi gibi ziyaret mekanlarına kolay ulaşım imkanı sunuyor.

La Villa Daubenton 3*
Özel fırsat! Agoda ile bu otelde yapacağınız 31 Aralık 2013'e kadarki rezervasyonlarınızda %5 indirimden yararlanabilirsiniz.

Helzéar Rive Gauche 4*
Situated in the 14th Arrondissement of Montparnasse, the Helzear River Gauche is right in the heart of Paris, and provides easy access to Cimetière Montparnasse, Mouton Duvernet, and the historic Denfert-Rochereau metro station.

Parisian Home Apartments
Çocuklarla seyahat eden kişilere en uygun konaklama çözümü aslında apart-otel. 1 ve 2 odalı konaklama seçenekleri ile Parisian Home Apartments 2 kişiden 6 kişiye değişen sayıdaki ailelere merkezi ve güzel bir konaklama imkanı sunuyor.

Staycity Serviced Apartments - Gare de l'Est 2*
Sade ve güzel bir konaklama imkanı sunan Staycity Serviced Apartments - Gare de l'Est bir miktar pahalı ama hem toplu taşımaya yakın hem de çevresinde Helal yemekler bulabileceğiniz bir mekanda.

Comfort Hotel Paris Lafayette 2*
Erken rezervasyon kampanyası! 31 Aralık 2013 tarihinden önce en az 7 gün önceden rezervasyon yaparsanız yüzde 10 indirimden yararlanabilirsiniz.
Meşhur Gare du Nord bölgesinde konumlu bu otel, Paris'in toplu taşıma sistemine yakın.

Relais Spa Paris Roissy CDG Hotel 4*
Bu otel Paris Charles De Gaulle Havaalanındaki bu otel transit yolculuk yapan ailelere hitap  ediyor.

Bridgestreet Marais
Bu otelin de kampanyası var. En az 3 gece kalacaksanız %10 indirim sunuyor. (1 Eylül 2013 tarihine kadar). Tuileries Bahçesi ve Louvre Müzesine birkaç dakika uzaklığındaki Bridgestreet Marais Paris'in belli başlı gezelim-görelim mekanlarına yakın kalmak isteyen aileler için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder