11 Temmuz 2013 Perşembe

Emirates Bangkok'a gunde 6 kere ucuyor

Dubai merkezli Emirates Dubai - Bangkok hattındaki aktarmasız uçuş sayısını günde altı kereye çıkarıyor. Emirates'in bu yeni seferi Dubai'den 15:00'de kalkıp Bangkok'a bir sonraki günün sabahı 00:20'de varacak. Dönüş uçuşu ise Bangkok'tan sabah saat 01:55'te kalkıp aynı günün akşamı saat 05:45'te Dubai'ye inecek.

Emirates'in 6. günlük Bangkok uçuşu Emirates'in Bangkok'a uçan ikinci Airbus A380 günlük servisi ile aynı gün faaliyete geçiyor. Bangkok'a olan yoğun yolcu talebi neticesinde kapasite hem ek uçuş hem de daha büyük uçak şeklinde hızla artıyor. Emirates'in bildirdiğine göre sadece Bangkok'a değil tüm Güneydoğu Asya'ya olan talep düzenli bir şekilde artıyor. Emirates Dubai - Bangkok hattındaki bu kapasite artışının yanında 27 Ekim 2013'ten itibaren Dubai - Hong Kong hattında seferler günde 4 kereye çıkarken Emirates günlük aktarmasız olarak Filipinler'in Clark şehrine uçmaya hazırlanıyor.

Emirates yeni uçuşlarda Boeing 777-200ER tipi uçaklar kullanacak. Emirates'in bu uçaklarında 12 adet Birinci Sınıf, 42 adet Business Class ve 220 adet Economy Class koltuk mevcut..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder