12 Temmuz 2013 Cuma

Bangkok Otel Tavsiyesi : Aloft Bangkok Sukhumvit 11 Otel

Bu Bangkok gezimde Aloft Bangkok Sukhumvit 11 Otelde kaldım. Sukhumvit bölgesindeki bu otelin en önemli artılarından biri ulaşım kolaylığı. Havaalanından otele Bangkok'un yeni Airport Rail Link sistemi ve BTS Skytrain ile gelebiliyorsunuz. Bu yolculuk 45 dakika kadar sürüyor ki Bangkok'un meşhur trafiğinde bir taksi de bu kadar sürer. Ama çok ağır yükünüz varsa belirteyim Skytrain istasyonlarında iniş yönünde yürüyen merdiven yok o nedenle acı çekebilirsiniz.

Her neyse ben Bangkok Suvarnabhumi Havaalanından Airport Rail Link'in City Line trenine bindim. Bu tren her durakta dursa da yaklaşık yarım saatte Phaya Thai (BTS Skytrain için) istasyonlarına gidiyor. Buradan Sukhumvit hattında bineceğiniz tren 5 durak sonra Nana İstasyonuna varıyor. Buradan Exit 3 ile çıkıp hemen Sukhumvit Soi 11'e daldıktan sonra 5 dakikalık yürüyüş ile Aloft Bangkok Sukhumvit 11 Otele vardım.

Sukhumvit otel bölgesi olarak ideal. Bangkok Skytrain Sukhumvit hattı bu caddeden boylu boyunca geçiyor. Bu önemli zira taksi berbat Bangkok trafiği nedeniyle iyi bir ulaşım aracı değil. Nana istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde olması otelin büyük artılarından biri. Ama otel yerleşkesi bununla bitmiyor. Soi 11 kendi başına restoran ve barlarla süslü güzel bir Bangkok gece hayatı mekanı.

Aloft Bangkok Sukhumvit 11 Otel
Aloft Bangkok Sukhumvit 11 Otelin havuzu
Kaldığım oda 32. katta çok güzel manzaralı temiz ve oldukça konforlu bir oda idi. Temiz bir duş ve tuvalet, geniş bir oda, çok rahat yataklar ve iyi bir servis. Buna rağmen otelin fiyatı çok iyi. Geceliği 90 Amerikan Doları. Daha önce iş için geldiğimde Four Wings Hotel'de kalıyordum. Aloft Bangkok Four Wings Hotel'den daha güzel bir iş seyahati oteli. Lokasyon şehir merkezine daha yakın. Four Wings Hotel'in artısı gecesinin 60 Amerikan Doları olması. Eğer farkı önemli buluyorsanız o oteli de tavsiye edebilirim.

Otelin açık havuzu (Bangkok sıcağında önemli bir tesis), fitness merkezi ve çocuk havuzu var. Ayrıca çalışma masası (ki duvara monte ve manzaraya dönük uzunca bir platform) çok iyi ve de internet bağlantısı hızlı ve güvenilir. Odalarda güzel büyük ekran bir LCD televisyon var. Tek bir ik eksiği: kahvaltısı eh işte ve de çift yataklı odalarda banyoda tek lavabo var ki sıra beklemek gerekiyor.

Bangkok'ta nerede kalınır sorusuna daha genel bir cevap için şu yazılarımıza bakabilirsiniz: Bangkok'ta nerede kalınır? ve Bangkok'ta nerede kalınır - Kısım 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder