9 Temmuz 2013 Salı

Qatar Havayolları Amman'a olan uçus sayısını arttırdı.

Katar'ın ulusal havayolu şirketi Qatar Airways Doha ile Ürdün'ün başkenti Amman arasındaki seferlerini haftada 9 keze çıkarıyor. 1994 yılından beri Amman'a uçan Katar Havayolları Doha - Amman hattında Airbus A320 tipi, 12 Birinci Sınıf ve 132 Ekonomi Sınıfı koltuk taşıyan yolcu uçakları kullanıyor.

"Katar Havayolları olarak sürekli halihazırdaki rotalarımızı gözlemleyip yolcu talebi doğrultusunda seferlerimizi arttırıyoruz" diyen Katar Havayolları CEO'su Akbar El Baker "Qatar Havayolları Amman'dan yola çıkan yolcularını Doha merkezinden Londra, Dubai, Kuveyt, Hartum, Manila, Daka, Maskat ve daha nice şehre taşıyor. Yeni ve artan seferlerle aynı zamanda dünyanın her yanında yolcularımızı Ürdün'ün tarihi ve turistik mekanlarına daha iyi bağlıyor olacağız."

Qatar Airways 127 uçaklık filosu ile içlerinde İstanbul'un da olduğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya, Pasifik Okyanusu ve Amerika'da 128 şehre uçuyor.

Katar Havayolları fırsat ve indirimleri için şu sayfaya göz atabilirsiniz: Qatar Airways Türkiye Özel kampanyaları ve uçuş teklifleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder