27 Ekim 2013 Pazar

live jasmin nedir?

Bol kırmızı noktalı siteleri gezerken sık sık zıplayan reklamlardan gördüğünüz Live Jasmin nedir hiç düşündünüz mü? Live Jasmin bir nevi internette canlı stipriz şov izleyip seksi hatunlarla chat yapabileceğiniz bir platform. Bir nevi online striptiz şov ama kucak dansı misali bireysel. Alexa'ya göre 2010 yılında internette en çok ziyaret edilen site olmuş.

Live Jasmin bedava değil. Daha doğrusu işin asıl olayı bedava değil. Bedava girilen bölümde çalışan kadın ya da adam iç çamaşırlarıyla oturuyor. Parayı ödeyen ise modeli alıp özel chat ortamına götürebiliyor ki burada modele seks şovu yaptırabiliyor. Bunu yapmak için de para ile kredi almanız lazım. Bundan sonra ise modeline göre kredi harcıyorsunuz. İnternette bir kadının size özel seks şovu yapmasını istiyorsanız fiyatlar modeline göre dakikası 1.99 krediden 9.99 krediye kadar para harcıyorsunuz. Genelde ise 2 kredi-dakika fiyat ortalama olarak kabul ediliyor. 1 kredi ise 1 USD ya da 1 Euro (nerede yaşadığınıza göre değişiyor).

Live Jasmin'e çalışan kadınlar kendileri ile ilgili detaylı bilgileri sizle paylaşamazlar. Aynı zamanda müşterileri ile başka chat ortamında buluşamazlar. Modellerin işlerini icraa ederken yemeleri, içmeleri ve de cep telefonu ile konuşmaları da yasak. Ve modeller sadece para bayıldığınız çok özel chatlerde soyunabilirler ...

Burada amaç belli. Özel chat ortamında müşteri Live Jasmin modelini dilediğince soyup dilediği şovu modele yaptırıyor. Ama eğer kocanızın ya da erkek arkadaşınızın tarayıcı tarihçesinde bu siteyi sadece 1-2 kere görüyorsanız ortalığı ayağa kaldırmayın. Bu site pek çok kırmızı noktalı siteye reklam verdiğinden orda olması normal. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder