31 Ekim 2013 Perşembe

The Four Points by Sheraton Bangkok Otel Değerlendirmesi

Bangkok'un toplu taşıma konusundaki en güzel konaklama mekanı Sukhumvit Road'un en yeni otellerinden biri olan The Four Points by Sheraton'ı değerlendirip sizlere tavsiye edeceğiz. 3 yıllık bu 4 yıldızlı otel  Asok BTS Skytrain ve Sukhumvit MRT (Metro) İstasyonuna yürüme mesafesindeki konumuyla Bangkok'un en güzel konaklama lokasyonlarından birinde (Bangkok'ta toplu taşıma ucuzluğundan ziyade korkunç Bangkok trafiği yüzünden hayati).

Otel aynı zamanda Terminal 21 adlı güzel bir alışveriş merkezine yakın. Bu alışveriş merkezinin her katı bir şehrin havaalanı havasında yapılmış ki katlardan biri İstanbul.

Lobi'ye vardığınızda sizi modern, ferah ve oldukça rahat bir ortam karşılıyor. Servis elemanları oldukça güleryüzlü ve yardımsever. Aslında sürekli bir sonraki isteğinize atlamaya hazır size bakıyorlar ki gözlendiğinizi sanıyorsunuz.  Servis o kadar iyi ki birşey için aradığınızda sonradan sizi tekrar arayıp istediğiniz şey geldi mi diye kontrol ediyorlar :) Bangkok'ta bu sınıftaki otellerin servis elemanları zaten oldukça iyi de Sheraton Bangkok Oteli elemanları o yüksek ortalamanın da üzerinde.

Otelde odalar bu sınıftaki zincir otellerde görebileceğiniz standart tipte odala. Duvarlarında dolap olan kısa bir giriş holü geçip odaya giriyorsunuz. Oda hem ticaret hem de ziyaret için Bangkok'ta olanlar için düşünülmüş. Çalışma masası ve ayrı bir koltuk var. Mini-bar, yatak, TV, vs. tam bekleyeceğiniz gibi. Bilgisayar gibi cihazları TV'ye bağlayabiliyorsunuz ki film izlemek için ideal. Ama odada DVD Player'da mevcut.


Otel odasının banyosu değişik. Banyo ahşap kayar kapıya sahip ve odaya bitişik. Bu da oldukça güzel zira küvette keyif yaparken televizyon izleyebiliyorsunuz.Duş pek büyük değil ama sığıyorsunuz ya da ben sığdım.

Maalesef The Four Points by Sheraton odalarda bedava internet sunmuyor. Odada bir ethernet kablosu var ama bunu da kullanmak ücretli. Otelin sadece lobisinde ve diğer ortak alanlarında bedava Wi-Fi var. Bu da otelin negatifi.

The Four Points by Sheraton'ın kahvaltısı, Asya ve Avrupa mutfağından birçok şeyi bulabileceğiniz enfes birşey. Otelin çatısındaki 15 metrelik açıkhava havuzu bir infinity pool. Çatıda aynı zamanda bir de bar var.

1 yorum: