31 Ekim 2013 Perşembe

Phuket Otel Tavsiyesi: The Palms on Kamala Beach

Phuket'te nerede kalınır sorusuna daha önce birkaç yazıda cevap vermeye çalışmıştık. Bugün ailecek kalınabilecek, beğendiğimiz bir Phuket otelinin değerlendirmesini yapıp oteli size tavsiye edeceğiz. The Palms on Kamala Beach, Kamala Plajının güney ucunda, plaja sadece 2 dakika yürüme mesafesinde harika bir Phuket oteli. Aslında The Palms bildiğiniz otellerden farklı. Otelden çok lüks bir siteye benziyor ve hem aileler için oldukça uygun olan site konaklaması ile otel konaklamasını birleştirerek rakiplerinin önüne geçiyor.

Lokasyon

Kamala Plajı Phuket'in gündüz ve gece hayatının merkezi Patong'un hemen kuzeyinde ve Patong'un gürültü patırtısından uzakta sakim bir tatil arayanlara hitap eden bir yöre. Aslında daha da huzurlu bir ortam arıyorsanız Kamala Plajının kuzeyi güneyinden çok daha sakin. Kamala Plajı çok güzel, kumlu bir plaj. Ayrıca Phuket'in oldukça popüler FantaSea şovu bu plajın hemen berisinde.

Otel Kamala Beach'in merkezi bir bölgesinde. Buraya "Rim Haad" (Plaj Yolu) diyorlar ve burası küçük otellerle, küçük bar ve restoranlarla bezeli köy havasında hoş bir bölge. Burası ailelere hitap eden bir yer. Phuket Fantasea Parkına muhtemelen küçük çocuklar bayılacaktır.

Odalar
Biz bu oteli hep beraber Phuket tatili yapan çocuklu ailelere tavsiye edeceğiz. Bu otelin 2 odalı 98 metrekarelik geniş suitleri (2-bedroom suite) bir mutfak, yemek masası ve oturma odasına (ya da alanı diyelim) sahip. Ayrıca güzelce de bir balkon var ki deniz manzaralı ve yüksekçe bir oda seçmeye bakın. Ana yatakodasında king size bir yatak ve özel bir banyo var iken çocukların yatabileceği diğer odada iki yatak ve geniş bir depo alanı mevcut. Odalarda hızlı çalışan bir WI-FI mevcut.

Phuket Oteli The Palms on Kamala Beach
Phuket Oteli The Palms on Kamala Beach
Otel
The Palms 4 katlı fazlaca büyük olmayan bir otel. Otelde topu topu 30 adet 2 odalı suit ile 6 adet 3 odalı penthouse var. En alt kattaki suitler de direk havuza açılıyor belirtelim. Otelde 2 adet yüzme havuzu, havuzbaşı bar, fitness center var.

Büfe kahvaltı oldukça güzel ama saat 9 gibi kahvaltıya hemen herkesin indiği saatlerde servis talebe yetişemiyor ve yavaş. Kahvaltıdan başka otel bir de akşam yemeği açık büfe sunuyor. Yemek güzel ve çalışanlar güleryüzlü ve yardımsever.

Otel temiz, tesisler harikaya yakın, lokasyon süper ve servis çok iyi. Daha ne olsun?

Tavsiyeler
  • Phuket Havaalanından Kamala Plajına taksi 750 Baht civarı tutar. Taksici taksimetre açsın ama.
  • Phuket FantaSea parkını mutlaka görün.
  • Gece hayatı için istikametiniz Patong.
  • 1. kattaki Suitler havuza açılıyor ki pek çok insan için harika bir özellik. Ama biraz yanlızlık istiyorsanız üst katları, manzara için 4. katın denize bakan odalarını tercih edin.

1 yorum: