25 Ekim 2013 Cuma

Tayvan Seks videosu skandalı kahramanı Türk

Tayvan'da en çok konuşulan olaylardan biri Tayvan'da Türk öğrenci Yağmur Kürşat Ersagün'ün tecavüz ile suçlandığı seks videosu skandalı. Yağmur Kürşat Ersagün bir kadına ve lise öğrencisine tecavüz ettiği iddiası ile gözaltına alındı ve evinde yapılan aramada 29 kadının seks videosu bulundu.

Tayvan'da Wang KaiJie (王凱傑) olarak da bilinen Ersagün beş senedir bu ülkede üniversite öğrenimi görüyor. Bu hafta Tayvan'ın başkenti Taipei'de hakim karşısına çıkan Ersagün hakkındaki tüm suçlamaları reddetti. Ersagün seks videolarının kadınların da bilgisi dahilinde çekildiğini ve videoların kopyalarını kadınlara da verdiğini iddia ediyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında polise şikayette bulunan bir kadın, Ersagün ile internette tanıştığını, "hasta tavşanlarıma ilaç vereceğim" bahanesi ile kendisini evine götüren Ersagün'ün burada kendisine saldırıp kıyafetlerini çıkartmaya çalıştığını söylemişti. Memlekette peşin hükümlü ve yargısız infazcı Türk gazetelerinden biri olayı Sapık Türk Tayvan’ı karıştırdı gibi saçma sapan bir başlıkla vermişti.

Tayvan daha yeni büyük bir seks videosu skandalı ile sarsılmıştı. Tayvan'lı zengin bir işadamının oğlu Justin Lee içlerinde tanınmış kadın model ve aktrislerin de olduğu 9 kadına tecavüz etmiş ve bu tecavüzleri videoya kaydetmişti. Justin Lee geçen ay 18 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Yağmur Kürşat Ersagün
Yağmur Kürşat Ersagün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder